Margherita de la Clejani a dat în mintea copiilor! Ce a făcut cântăreața după ce i s-a interzis să mai urce la volan?

Margherita de la Clejani a dat în mintea copiilor. Ea a renunțat lamașină și se plimbă prin oraș cu... trotineta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani a dat mașina de lux pe trotinetă. După ce a pățit cu mașina în urmă cu câteva săptămâni (a făcut accident fiind sub influența substanțelor interzise) Margherita nu mai vrea să audă de condus. În schimb, ea a găsit un mijloc de locomoie rapid, simplu și la care nu riști să rămâi fără permis: trotineta.

Margherita de la Clejani a dat mașina de lux pe trotinetă! Cântăreața pare mai fericită

fara descriere

Margherita de la Clejani a dat mașina de lux pe trotinetă. Se poate spune că Margherita a dat în mintea copiilor, însă în realitate, tot mai mulți tineri apelează la acest mijloc de locomoție. În cazul de față, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Margherita plecând de la un magazin de cafea mergând cu trotineta. Obiectul i-a fost oferit chiar de angajatul magazinului, care probabil era un cunoscut al Margheritei. Acesta i-a montat trotineta și i-a oferită Clejancei. Aceasta și-a luat avânt și în 30 de secunde a fost pe partea cealaltă a străzii.

Citeste si: Internauții au crezut că nu văd bine. Margherita de la Clejani, călare pe o cruce: „S-a urcat pe crucea troiței monumentului...”

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a vopsit părul roz. Imagini de senzație cu fata Clejanilor VIDEO

Citeste si: Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

fara descriere

Margherita de la Clejani a dat mașina de lux pe trotinetă. Margherita de la Clejani a revenit astfel la un stil de viață ceva mai simplist, după ce ani de zile s-a plimbat cu bolizi de sute de mii de euro. Culmea e că fiica Vioricăi și a lui Ioniță abia acum pare cu adevărat fericită. Unde mai pui că tânăra face și ceva mișcare.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate