Maria Ciobanu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu artista, la trei ani de la retragere

Maria Ciobanu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu marea artistă de muzică populară, după ce s-a retras în America. Interpreta a făcut anunțul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite artiste din România. Zeci de ani, cântăreața de muzică populară și-a încântat fanii cu piesele sale, însă în 2016 a decis să se retragă.

De doi ani, Maria Ciobanu nu a mai venit în România, iar fanii îi simt zi de zi lipsa. Pentru că soțul său nu se simte foarte bine, aceasta a decis să îi fie alături, la bine și la greu. Vedeta a locuit în Statele Unite ale Americii, acolo unde are și cetățenie. Despre Maria Ciobanu s-a spus de multe ori că are probleme de sănătate

Interpreta revine în România, după doi ani petrecuți peste Ocean, iar fanii au numai motiv de bucurie. Aceasta va păși din nou în țara natală în Ajunul Paștelui.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Nicu Maharu! "A paralizat cu trei săptămâni înainte de moarte și mergea în căruț"

Citeste si: Andreea Bălan a părăsit patul de spital! Unde a fost văzută artista, după operație

Citeste si: Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! De ce a luat această decizie șocantă

Maria Ciobanu, concert după doi ani

Privighetoarea muzicii populare a susținut un recital în Los Angeles, după doi ani de pauză totală.

„Nu am mai cântat deloc, deloc de doi ani. Şi dacă nu mai exersez, sigur că instrumentul nu mai merge”, a spus Maria Ciobanu, invitată de onoare, împreună cu fiica ei, Camelia Filip, în cadrul unui spectacol susţinut în Los Angeles alături de Orchestra Lăurarii. Totodată, şi-a anunţat prietenii că revine în România de Paşte.

Artistele au urcat pe scenă alături de Orchestra Lăutarii şi de dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros din Chişinău, aflaţi în turneu în America. Recitalul Mariei Ciobanu vine la scurt timp după ce presa a scris că artista ar avea probleme de sănătate. Extrem de tonică, artista s-a descurcat admirabil, semn că i-a prins bine această pauză de odihnă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: