Maria Ghiorghiu, premonitie cutremurătoare! Ce se va întâmpla în 2019: „Va fi anul...”

Marioa Ghiorghiu a avut o premonitie cutremurătoare legată de c eea ce se va întâmpla anul acesta. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit ce ne așteaptă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cunoscută drept clarvăzătoarea care a presimțit tragedia de la Colectiv, Maria Ghiorghiu este o voce în care oamenii cred. Ea are un blog unde scrie ce tragedii se vor abate asupras noastră și este și autoarea unor cărți.

Recent, Maria Ghiorghiu a spus că anul acesta va fi unul al schimbărilor, însă veștile nu sunt deloc bune.

Citeste si: Nu doar Răzvan Ciobanu a fost "jefuit" după accident! Un celebru ziarist vorbește despre tragedia de la Mihăilești: ”Sătenii umblau pe câmp și furau portofele din hainele arse, inele de pe degetele înfipte în pământ, pantofi” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu! În doar 4 ani, designerul a avut o gaură financiară de 300.000 de euro!

Citeste si: Iubita lui Matteo Politi, declarații surprinzătoare despre medicul italian fals! ”Nu e bine din punct de vedere psihic”

fara descriere

Ce premoniție a avut Maria Ghiorghiu

"Cerul se întunecase, chiar dacă afară era ziua, iar de jos de la Pămant se ridicau nori ca o tornadă, totul parea a fi în noapte. Dragii mei, vremea nu mai este ce a fost odată. Toate s-au schimbat şi nu în bine. Am scris adeseori că anul 2019 va fi anul schimbărilor în rău, în ceea ce priveşte vremea. Dar să nădăjduim ca bunul DUMNEZEU nu-şi va întoarce Faţa Sa de la noi şi ne va ajuta cu mila şi cu dragostea Sa.

Citeste si: Keky, cântărețul pe tocuri, mesaj cutremurător după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Știu în mare parte persoanele aflate pe acele harduri”

Citeste si: Meteorologii au dat ALERTA! Ne așteaptă zile grele, cu ploi, grindină și descărcări electrice: ”Întrerupeți activitățile și adăpostiți-vă”

"Să ne rugăm, fraţilor, şi la Măicuţa Domnului, Impărăteasa Cerului şi a Pămantului, ca să ne ajute cu Iubirea Sa de oameni, cu Rugăciunile Sale", a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate