Maria Ghiorghiu spune că a prevestit moartea tatălui Mădălinei Manole. Șocant, cum a visat-o pe cântareață

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu susține că a prevestit moartea tatălui Mădălinei Manole. Acesta a decedat miercuri, 9 septembrie.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Madalina Manole, visata de Maria ghiorghiu
Madalina Manole a fost visata de Maria Ghiorghiu


In articol:

Tatăl Mădălinei Manole a murit miercuri, 9 septembrie, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Bătrânul fusese internat în stare gravă cu o săptămână înainte și în ultimele zile se aflase la Terapie Intensivă, în comă. Tatăl Mădălinei Manole a fost înmormântat vineri, lângă soția sa, moartă în urmă cu 3 ani, în același cimitir unde se află și cripta cântăreței. (VEZi și care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Mădălinei Manole)

Tatal Madalinei manole a murit
Tatăl Mădălinei Manole a murit miercuri, după ce fusese infectat cu COVID

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu susține că ea a prevestit moartea lui Ion Manole, tatăl artistei, după ce a visat-o pe fiica acestuia. ”Dragii mei, scriam cu mult timp în urmă, două articole cu și despre regretata artistă Mădălina Manole, dar și despre modul în care Mădălina își așteaptă tatăl acolo, sus în Ceruri: Știm dragilor că tatăl Mădălinei Manole a plecat și el la ceruri acum două zile”, este mesajul postat acum de Maria Ghiorghiu. (Vezi si Momentele cumplite trăite de tatăl Mădălinei Manole înainte de a se stinge)

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole: nu și-a văzut nepotul

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.

Citeste si: Atac virulent la adresa lui Petru Mircea! Fratele Mădălinei Manole: ”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”

În urmă cu ceva timp, aceasta scrisese pe blogul său că o visase pe Mădălina Manole, că artista era fericită și își aștepta tatăl la ea. 

Maria Ghiorghiu, despre tatal Madalina Manole
Maria Ghiorghiu spune ca a prevestit moartea tatalui Madalinei Manole[Sursa foto: Facebook]

Maria Ghiorgiu a visat-o pe Mădălina Manole: ”Făcea semne de vino încoace”  

Iată cum susține Maria Ghiorghiu că a visat-o pe Mădălina Manole:

”Dragii mei, astăzi de dimineață trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși. Când, spre uimirea mea fraților, văd spre Răsărit, Cerul ca de noapte ce a fost străfulgerat de o lumină alba strălucitoare. După care, Cerul a devenit negru ca abanosul și în acest Cer negru a apărat o fereastră de Lumină alba, iar în mijlocul Luminii albe foarte strălucitoare, apare vie, ca și în carne și oase, Mădălina Manole. (…) Mâna sa stângă o ținea pe lângă mijlocul ei, iar cu mâna dreapta făcea semne de vino încoace, cuiva pe care eu nu-l vedeam. Mădălina Manole, radiind de fericire și cu mâna întinsă către cineva din față, să o vadă cineva care se îndrepta spre ea, dar pe care eu nu-l vedeam. Mâna sa stângă o ține îndoită în jurul mijlocul ei, și chiar apăsa cu brațul pe abdomen ca și când ar fi durut-o ceva, în partea stângă a abdomenului.

Mădălina Manole era tare fericită. Chipul ei râdea cu tot cu ochii frumoși, iar cu mâna dreaptă chema încontinuu pe cineva. Părul ei roșu ca de foc, îl bătea vântul pe umărul ei drept și-l ridicase în aer. Mădălina Manole era îmbrăcată cu ceva de culoare închisă. Putea fi ceva de un albastru închis cu un mic decolteu.

Din nefericire dragilor, vom auzi de plecarea din această lume a lui Ion Manole, dar care, va pleca fericit, pentru că acolo Sus, fata cu părul de foc îl chemaă și îl așteaptă cu brațele deschise”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maria Gheorghiu anunță dezastrul! Vine o boală mai letală decât Covid-19: „Va ucide multă lume”

ȘOC TOTAL! Mormântul Denisei Manelista, din nou în pericol! Mama regretatei cântărețe se teme ca locul de veci să nu ia foc! ”Nu mai lăsați lumânări aprinse”! Cum arată acum...

Acuzații grave la adresa prezicătoarei Maria Ghiorghiu! ”Escrocii au rămas fără fonduri! Nu am conturi în străinătate”

Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia: „Ești al doilea copil pe care îl pierd”

Live Stream Online "Prețul Fericirii" - Ediția de luni, 28 septembrie - VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies