Mariana Ionescu Căpitănescu, totul despre bărbatul care le hărțuiește atât pe ea, cât și pe sora ei, Marcel Fota. Ce i-a cerut celebrei interprete de muzică populară | EXCLUSIV

Mariana Ionescu Căpitănescu este hărțuită zilnic de un individ care își dorește să se întâlnească cu sora ei, Marcel Fota.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Îndrăgita interpretă de muzică populară trece prin momente nu tocmai plăcute, după ce un individ necunoscut a început să o hărțuiască pe Marcela Fota, iar mai apoi chiar pe ea, în speranța că va ajunge la sora ei.

Artista a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre acest subiect și mai ales despre pericolul pe care îl reprezintă această persoană, având în vedere că cele două surori sunt persoana publice. Cântăreața se teme că bărbatul ar putea ajunge să fie chiar violent și a cerut și ajutorul autorităților.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un individ necunoscut

Îndrăgita artistă ne-a povestit cum a început toată această problemă. Cântăreața Marcela Fota a fost deranjată de acest individ în urmă cu câteva luni, bărbatul cerându-i să se întâlnească cu el și spunându-i că îi place de ea.

Citeste si: Instanța a decis în cazul clinicii unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian. Verdictul dat de judecători

Artista a încercat să scape de el, l-a mințit, iar ulterior i-a blocat numărul de telefon celui care o suna și de câteva zeci de ori pe zi.

„Este vorba de un individ care spune că îi place de Marcela.

A căutat-o pe ea la telefon, de pe mai multe numere, spunându-i că vrea să se întâlnească cu ea, că îi place de ea.

El a tot insistat, ea a tot respins apelurile, a început să îi blocheze numere. Toată chestia asta s-a întâmplat, pe telefoanele ei, acum câteva luni. La un moment dat, ea i-a răspund și a stat de vorbă cu el, l-a întrebat de dorește: Vreau să mă întâlnesc cu tine.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

I-a spus că acest lucru nu se poate și la totuși la un moment dat i-a spus: Hai bine, unde ne întâlnim?! A început să îi spună ei că se întâlnesc unde vrea el, fără ca ea să știe nici cum îl cheamă. Ea, ca să scape de el, nu mai știa ce să îi spună, să-l mintă, pentru că individul apelează și de 300 de ori pe zi. Ne ține telefonul ocupat”, a povestit sora Marcelei Fota, pentru WOWbiz.ro.

mariana ionescu capitanescu si marcela fota

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu

[Sursa foto: Facebook]

Marcela Fota i-a blocat numărul bărbatului

Într-un final, Marcela Fota a reușit să blocheze numărul de telefon al bărbatului, după cum a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu, dar omul a început atunci să o sune pe ea și a început să îi ceară să o convingă pe Marcela să se întâlnească cu el.

Citeste si: Momentul care încă o macină pe Mariana Ionescu Căpitănescu! Ultima întâlnire cu Petrică Mîțu Stoian nu îi dă pace: „Să rămână pentru posteritate”| EXCLUSIV

Ea a reușit să blocheze aceste numere și toate numerele private. Chiar dacă o sună, ea nu mai primește apeluri, în schimb eu, de pe telefonul meu, nu pot să blochez apelurile acestea de la număr privat. Ar însemna să blochez toate apelurile de sosire ca să nu mai fiu deranjată de el ”, a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru WOWbiz.ro.

Mariana Ionescu Căpitănescu, căutată de același bărbat ca să îi aranjeze o întâlnire cu sora ei

Celebra interpretă de muzică populară este și ea căutată acum de același bărbat, care încearcă să își aranjeze întâlnirea cu Marcela Fota prin intermediul ei. Artista ne-a mărturisit că omul o caută chiar și de câteva sute de ori pe zi, iar astfel îi ține telefonul ocupat.

Din păcate, artista nu a reușit să îi blocheze numărul de telefon opțiunea fiind valabilă doar la o anumit versiune de sistem de operare. Astfel, Mariana Ionescu Căpitănescu este hărțuită de acest individ care îi cere să o convingă pe Marcela să se întâlnească cu el.

„De o lună și ceva, sunt eu terorizată de acest individ, cu motivul să îl pun în legătură cu Marcela, pentru că Marcela l-a blocat și eu fiind sora ei pot să îl ajut să intre în legătură cu Marcela.

I-am explicat că nu pot, că nu este de competența mea, că nu poate să ia legătura cu ea prin intermediul meu. L-am luat și cu frumosul, l-am blocat, am fost nevoită să fac publică această problemă pentru că eu sunt persoană publică, mă tem și de ce poate fi mai rău, poate fi mai rău, poate fi agresiv, poate să ne urmărească și nu mă lasă în pace.

Eu deja o iau ca pe o hărțuire. Pe WhatsApp, în două trei zile, eu am 800 de mesaje primite de la el, pe care eu nici nu le mai citesc, pentru că mă jignește”, a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru WOWbiz.ro.

Mariana Ionescu a mers și la Poliție

Îndrăgita cântăreața ne-a mărturisit că a mers și la Poliție, iar în prezent nu i-a mai blocat numărul de telefon individului pe WhatsApp, pentru că strânge probe în acest caz. Artista nu știe cine este, dar sper că autoritățile îl vor depista și îl vor convinge să le lase în pace.

„Poate îl vor descoperi și îl vor convinge să mă lase în pace. Nu știm cine este, cum îl cheamă(...) Nu știm, nu are ce face... pentru că apelează în continuu la telefon.(...) Nu putem trăi așa și așteptăm ca Poliția să ia măsuri. Am fost la Poliție și sper să se rezolve. Să îl facă cumva să se oprească din aceste apeluri fără rost. Nu o să se întâlnească niciodată Marcel cu el și nu o să aibă nicio izbândă cu aceste apeluri ”, a mai explicat Mariana Ionescu Căpitănescu.

Ai un pont sau informații care pot deveni o știre? Scrie-ne pe adresa  [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petrică Mîțu Stoian a sunat-o pe Maria Loga cu puțin timp înainte de a muri. Ce i-a dezvăluit la telefon: "Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui"

Marcela Fota, tunsă la chelie de Mariana Ionescu Capitanescu! Artista a făcut dezvăluiri: „Au luat păduchi de la școală”

Marcela Fota, gest emoționant în memoria soțului ei! Interpreta de muzică populară este sfâșiată de durere: „Când aveam tot...”

Săptămâna deciziilor importante pentru Lei, Pești și încă 4 zodii

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies