Mărturii EXPLOZIVE! Ce spune tatăl fetei torturate şi umilite de iubitul din Ploieşti, dar şi femeia căreia i-a omorât fiul: ”Regret că nu am putut să-mi salvez fiul”

Tatăl fetei torturate şi umilite de iubitul ei din Ploieşti a povestit şirul întâmplărilor. Ce mărturii face bărbatul despre starea de sănătate a fetei sale, dar şi despre modul în care ”operează” Robert Gabriel, băiatul care şi-a bătut până la sânge partenera.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Tatăl tinerei, care la momentul în care a fost torturată, bătută şi umilită de iubitul din Ploieşti era minoră, a vorbit despre bătăile care i-au fost aplicate fiicei sale, dar şi despre modul în care s-au întâlnit cei doi.

”Este în siguranţă, se simte mai bine, este undeva la un centru. Vineri am mers la poliţie, la Ploieşti, ea se afla acolo de ceva timp.

Era într-o stare jalnică. E greu de spus. Dânşii de acolo, nu prea am cuvinte...de fiecare dată când am apelat la ei, mereu îmi ziceau că sunt băut. Am luat-o pe fiica mea de acolo, am dus-o la Spitalul Judeţean. La început a fost bine, apoi...Acest individ trebuia arestat de mult timp. Aproape acum trei săptămâni, eu am adus-o acasă, am luat legătura cu el, să o lase în pace. Am intrenat-o într-un centru, am ţinut-o câteva zile pentru că era într-un sevraj. Am dus-o acasă şi a doua zi n-am mai găsit-o. Am înţeles că a fost luat de mai multe ori la acea circă de poliţie şi apoi i-a dat drumul după cinci minute”, a mărturisit tatăl fetei.

Tatăl fetei a relatat şi momentul în care fiica sa a format un cuplu cu ”monstrul” din Ploieşti, dar şi despre un episod foarte violent care a avut loc chiar în casa prăintească.

”Istoria nu e atât de mare, dar e grea. La început, fiica mea l-a cunoscut în Ploieşti, mi l-a prezentat acasă, nu puteam să spun dacă sunt sau nu de acord. La început a fost ok, nu mi s-a părut chiar aşa...Acum două luni de zile mi-a ridicat semne de întrebare, am umblat după ea, am mers după ea, când am fost la ea acasă şi am fost să o iau şi era

foarte speriată şi am rămas cu semnul întrebării. Acolo locuiau împreună de opt luni. Problema a fost că eu nu am fost acasă, am fost plecat cu munca. Eu am rugat la telefon că în lipsa mea nu are ce să caute la mine acasă, nu m-a ascultat şi m-a supărat foarte tare. S-au certat acasă, soţia mea nu a putut să le facă faţă. S-au bătut amândoi, reciproc. (...)
Am înţeles că lucrează în cadrul armatei”
, a povestit tatăl fetei bătute într-o emisiune tv.

”Am chemat poliţia, nu s-a întâmplat, mi-a spart geamurile”, a relatat mama fetei.

”E un infractor, nu un copil mic. Se ocupă de consumul şi distribuirea de droguri. I-a dat de nenumărate ori fiului meu aceste substanţe, care a fost dus cu salvarea. Sunt nişte substanţe sintetice care te omoară. M-am dus la uşa lui şi mi-a dat un pumn în faţă. Nu mi-am imaginat că acest băieţel se poate transforma într-o fiară. Este un personaj impulsiv, recalcitrat şi cred că este şi gena. Că însuşi şi tatăl lui a fost aşa, mama lui este ameninţată, garsoniera a fost un refugiu pentru a-şi face toate activităţile. Regret că nu am putut să-mi salvez fiul, a fost colaborator la DIICOT. Băiatul acesta face parte dintr-o încrengătură de traficanţi. El ajunge în sevraj. Dacă ar primi o comandă să-mi ia viaţa, el nu are nicio lege, a fost protejat, pentru că individul care era important în Ploieşti, era arestat la domiciliu şi vindea prin el. Ieşea din imobil, îi amininţa pe toţi, iar copilul ăsta recurge la violenţă de câte ori are ocazia. Substanţele astea nu ies la probe”, a povestit femeia care a avut legătură cu tânărul din Ploieşti.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou botez în showbiz! Alin Cocoş şi Monica Orlanda şi-au creştinat băieţelul

Ce salariu lunar are "umbra" lui Klaus Iohannis, şefa de protocol a preşedintelui României

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu: „Plângea în hohote”

Doliu uriaş! O actriţă legendară a încetat din viaţă. A marcat mai multe generaţii

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies