Mărturii șocante despre Răzvan Ciobanu! ”El avea o perdea pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”

Un prieten apropiat al designerului Răzvan Ciobanu a povestit momente șocante din viața sa!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Sorin Oprea, amic cu Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă. Designerul Răzvan Ciobanu ar fi ingerat soluții interzise de foarte multe ori, apoi ar fi căzut direct pe jos, într-o stare de somnolență adâncă.

  Sorin Oprea: ”Adormea, eu am văzut cu ochii mei, de multe ori. Stătea de vorbă cu mine, scăpa telefonul din mână și adormea. Eu cred că dormit cu mâna pe volan și a tot mers. El la masă sforăia. Era treaz, vorbea și apoi sforăia. Avea tot timpul după el o pipetă. Am văzut că avea un recipient pe care îl ținea mereu după el, dar nu l-am întrebat. De exemplu, la atelier la el avea o perdea, o draperie pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”.

  Citeste si: Bianca Drăgușanu, schimbare de look! Asemănare izbitoare cu Angelina Jolie

  Citeste si: Moartea copilului, şocul suprem pentru un milionar din România: „Nu mai are rost nimic.” - evz.ro

  Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

  Citeste si: Informații-ȘOC! Adevărul despre ce ținea, de fapt, Răzvan Ciobanu în memoria telefonului! ”Sunt 1705 clipuri video”

  Citeste si: Romică Ţociu a devenit bunic! Nora sa tocmai a născut

  Ce ținea Răzvan Ciobanu în telefon

  Când a venit vorba despre hard-diskurile lui Răzvan Ciobanu, despre informațiile care ar putea fi pe ele, Sorin Oprea a mărturisit că nu știe ce conțin, iar Mara Bănică susține că există 1705 clipuri video care circulă!

  ”Eu nu am știut dinainte de existența hardurilor. Eu știam că Răzvan e stalker și ține tot felul de chestii, dar nu mă așteptam, în nebunia aia de atunci, să te duci să cauți..”, a spus Sorin.

  ”1705, dacă îmi permiți că vreau să-ți dau informații cu acuratețe. Sunt 1705 clipuri video care în momentul ăsta sunt pe piață. Nu știu cum au ajuns să fie pe piață. Sunt majoritatea, nu știu dacă e corect să spun...Cineva a venit la mine cu acest telefon, cu conținutul acestui telefon, cu intenția de a-l vinde pe piață. Sfatul meu a fost să meargă către familie și să ducă acest telefon familiei, pentru că așa mi se pare corect. Sunt niște filmări, într-adevăr, pornografice, partide sexuale ale lui Răzvan. Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței. Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan. Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat. Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a povestit Mara Bănică într-o emisiune tv.

  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

  Cine e bărbatul pentru care Raluca Pastramă divorțează de Pepe? Cu el l-ar fi înșelat

  Andreea Bălan, anunțul uriaș care îi va lua prin surprindere pe fani: Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva

  Patru puști au fost surprinși așa într-un magazin, la casa de marcat! Detaliul care a stârnit emoție

  Romică Ţociu a devenit bunic! Nora sa tocmai a născut

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies