WOW

Mărturisirile sfâşietoare ale unei anorexice care s-a înfometat 16 ani! A ajuns la 24 de kilograme, după ce colegii au numit-o ”grăsană”

O tânără în vârstă de 28 de ani a trecut prin momente cumplite de-a lungul vieţii. De 13 ani, ea se luptă cu anorexia, iar la un moment dat a ajuns să cântărească doar 24 de kilograme.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mărturisirile sfâşietoare ale unei anorexice care s-a înfometat 16 ani! A ajuns la 24 de kilograme, după ce colegii au numit-o ”grăsană”


Era piele şi os, iar familia ei era îngrijorată din cauza problemelor pe care le avea. De multe ori, ajungea la spital, mânca acolo cât să dea senzaţia că e bine, iar apoi îşi relua obiceiurile. În urmă cu şapte luni, însă, a fost la un pas de moarte. 
 
Invitată în cadrul unei emisiuni, Stephanie a mărturisit că la 13 ani se simţea hidoasă, întrucât era supraponderală. Toţi colegii îi spuneau ”grăsana”, fapt care a marcat-o profund. Când intra în sala de mese, aruncau în ea cu mâncare.
După 16 ani de luptă cu boala, Stephanie a recunoscut că are nevoie de ajutor, după ce în februarie, sora sa a găsit-o inconştientă în casă, după ce luase calmante, nu se ştie în ce cantitate. De atunci, ea a înţeles că are nevoie de ajutor, aşa că a apelat la medici şi specialişti, care o vor monitoriza în permanenţă. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune