Mascații au descins la o logodnă, în Craiova! Zeci de invitați, amendați pentru că nu au respectat ordonanțele în plină pandemie de coronavirus

Sfidarea restricțiilor calcă grav ordinele militare mai ales în coloniile de romi, unde numai trupele speciale și militarii mai pot interveni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ultima misiune a fost să... rupă o logodnă în Oltenia. Se adunaseră peste 60 de invitați la petrecerea care a blocat o stradă în Craiova. Mirii au fost primii luați la întrebări, dar nimeni nu a scăpat până la urmă de amenzi usturătoare.

Nu mai puțin de 60 de invitați lua parte la logodna menită să înveselească puțin ulițele pustii ale unui cartier din Craiova. Nu mai că petrecăreții au fost rând pe rând trimiși acasă de musafirii nepoftiți: o armată de polițiști, jandarmi, luptători de trupele speciale și militari.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mai îndrăgostită ca niciodată! Și-a găsit fericirea după despărțirea de Culiță Sterp: „Ce am făcut de am așa noroc?”

Citeste si: Un medic din Suceava s-a tratat singur de coronavirus! Cum a vindecat și alți 400 de pacienți: „Am câștigat războiul cu COVID”

Citeste si: Se anunță un nou cuplu la Puterea Dragostei, după eliminări? Andreea Oprică și Andi au întreținut relații intime în carantină

fara descriere

În locul darului de nuntă, tinerii logodnici au fost buni de plată pentru că nu au respectat distanţarea socială. Pentru ca situaţia să nu degenereze, a fost nevoie și de intervenția preşedintelui romilor, care a mediat conflictul dintre petrecăreţi şi forţele armate.

DIN CATEGORIA „NU ÎȚI VINE SĂ CREZI”

Femeia care l-a băgat pe Dani Mocanu în belele cu DIICOT-ul se distrează de minune! Elena face show-uri fără perdea VIDEO nerecomandat minorilor

Se anunță un nou cuplu la Puterea Dragostei, după eliminări? Andreea Oprică și Andi au întreținut relații intime în carantină

Bombardierul Gabriel Terry, săltat de Poliție. Durul din Ferentari și-a găsit nașul.

Roxana Buzoiu răspunde acuzațiilor lui Sergio, cum că ar fi întreținut relații intime: „Să falsifici ceva...”

Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, a rămas fără glas în fața instanței. Ce a avut de spus după ce a amenințat poliția

Sacțiuni uriașe

”Din fericire, a ieșit bine, pentru că poliția a intervenit negociatori buni. Am intervenit și eu”, spune Romeo Tiberiade, președinte al Partidei Romilor Dolj.

Sancțiunile s-au ridicat la peste 130.000 lei. Mulţi dintre invitați nu au avut declaraţii pe proprie răspundere. Așadar, logodna s-a încheiat cu nervi şi frustrare, iar viitorii miri sunt nevoiţi să mai aştepte câteva luni, până ce vor putea să-și sărbătorească cu fast iubirea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate