Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”: "Trece poponarul, trece nu știu cine..."

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”. Vedeta de la Kanal D a avut parte de bullying.

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”
Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”. Vezi mărturisirile pe care vedeta de la Kanal D i le-a făcut lui Mihai Ghiță. 

Maurice Munteanu a fost invitat al emisiunii „În oglindă”, difuzate exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive,

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”

Maurice Munteanu, invitatul lui Mihai Ghiță la emisiunea “În oglindă”, a făcut mărturisiri emoţionante din viaţa sa. Vedeta Kanal D a vorbit despre accidentul care i-a marcat existenţa, despre fricile cu care s-a luptat ani de-a rândul, stigmate sociale, dar și despre relația cu tatăl sau. De asemenea, juratul de la „Bravo, ai stil!” a oferit amanunte surprinzătoare despre încercarea prin care a trecut și care l-a marcat profund, accidentul de mașină în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani.

Citeste si: Maurice Munteanu a fost implicat într-un accident grav de mașină: "Eram convins că urmează să mor și eu ars de viu"

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”
Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

"Cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie deschis în ceea ce privește anxietatea. Eu fac atacuri de panică de peste 17 ani, atacuri de panică care s-au intensificat în urma unui accident violent de mașină. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină; eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine. M-am ales și cu o frică teribilă de zbor.

Dar există soluții pentru orice!”, spune Maurice Munteanu.

Citeste si: Maurice Munteanu își spune părerea despre maneaua controversată cântată de Loredana Groza și alți 10 maneliști: „ Loredana e nulă”

Maurice Munteanu, victima a bullying-ului

Maurice Munteanu a fost stigmatizat din cauza orientării sale sexuale. Juratul de la "Bravo ai stil" a avut parte de bullying pentru că este gay.

„În copilărie s-a întâmplat. De atunci nu. Erau mai multe zone de bullying. O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere. Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a povestit Maurice Munteanu în interviul acordat lui Mihai Ghiță.

Maurice Munteanu a rezistat în faţa bullying-ului gândindu-se la un tanc rusesc și nu a permis nimănui să îl jignească în vreun fel, mai ales după ce a trecut de perioada adolescentină.

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”
Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu are temeri după accident

Maurice Munteanu a rămas cu sechele după accidentul grav prin care a trecut. Vedeta recunoaşte că a învăţat să trăiască cu simptomele post traumatice, însă a învăţat să nu mai somatizeze durerea.

„Temerile vin de la un accident de mașină destul de violent acum ceva vreme. După accident am rămas cu atacuri sinistre de panică. Slavă Domnului, am învățat să trăiesc cu aceste simptome că nu mai somatizez atât de mult, dar teama de avion nu a dispărut încă”, a declarat Maurice Munteanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu: ”Eram convins că toți trei din mașină au murit...”

Maurice Munteanu își spune părerea despre maneaua controversată cântată de Loredana Groza și alți 10 maneliști: „ Loredana e nulă”

Roxana Nemeș explică aroganța de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! A venit cu bijuterii cu diamante de 400.000 de euro

Alege unul dintre inelele de mai jos și află ce vei fi într-o viață viitoare!

Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies