Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la morgă! Unde va fi înmormântat

Alin, iubitul Oanei Radu a decedat sâmbătă, după aproape o lună de chin. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat astăzi de la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe:

fara descriere

Potrivit Atena Stars, înmormântarea va avea loc zilele următoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia, în urmă cu aproape o lună.

Vestea tragică a morții lui Alin a fost dată chiar de Oana Radu, printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram 

Oana Radu a postat un mesaj prin care a anunțat că, după o lună de chin, iubitul ei a murit. 

fara descriere

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Citeste si: Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni : „Ori e răpită, ori nu știu...”

Citeste si: Halucinant! Și-a scos șase coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică! Nici medicii nu mai vor să o opereze

"Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc", a fost mesajul transmis de Oana Radu.

fara descriere

Craioveanul care a aruncat cu benzină peste trupul lui Alin Suflea, a fost arestat. Oana Radu a spus despre bărbatul care l-a incendiat pe Alin că era cunoscut ca având probleme psihice. 

 „Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus recent Oana Radu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate