Medicul stomatolog Laur Fratostiteanu a murit de COVID! Era considerat unul dintre cei mai cunoscuți chitariști din România: „A fost un mare antivaccinist”

Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și chitarist, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Laur Fratostiteanu era un medic stomatolog din iași, cunoscut și pentru cariera sa în muzică, fiind considerat unul dintre cei mai cunoscuți ass-iști din România. Mai mult decât atât, el era cunoscut și drept un antivaccinist convins. Membru al trupei “Titan” din Iași, Laur Fratostiteanu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Organismul lui nu a făcut față împotriva virusului, iar decesul a fost anunțat pe rețelele de socializare.

„În dimineața asta, mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani.

A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupa la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock.

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burlea pe pagina sa de Facebook.

Laur Fratostiteanu

Laur Fratostiteanu era un antivaccinist convins 

[Sursa foto: Facebook]

Mesaje în memoria medicului Laur Fratostiteanu

Familia, prietenii și colegii medicului stomatolog sunt în stare de șoc. Pe pagina de Facebook a medicului au apărut sute de mesaje în memoria lui, în care internauții își iau rămas bun și transmit condoleanțe familiei.

Citeste si: Un preot și soția lui au murit la interval de câteva zile, după ce s-au infectat cu coronavirus! Ultima predică de pe patul de spital: „Vaccinaţi-vă!”

„Nu-mi vine să cred!!!! Nu mai am cuvinte... Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Om bun frumos, înger pe pământ!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace!!!  Îmi aduc aminte cu drag că la începutul acestei veri ne-am văzut și am putut vorbi. Drum lin și luminos Laurențiu!!!Condoleanțe familiei”, „Nu există cuvinte potrivite pentru un astfel de șoc!.. Sincere condoleanțe familiei, si multă putere!”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții din mediul online.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Baciu, mulțumit de evoluția vaccinării anti-COVID: „Să nu fim singura țară din UE care va avea valul 5”

Raed Arafat, despre cum putem învinge pandemia prin vaccinarea anti-COVID: „Nu ajungeam în această situație și nu erau necesare măsurile luate”

O profesoară a fost amenințată, după ce le-a predat elevilor o lecție despre vaccinarea anti-COVID! „M-au făcut în toate felurile”

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies