Vedete

Mesaj socant al Iulianei de la “Bravo, ai stil” pentru Stefan de la Exatlon! “Suna-ma cand ajungi in tara!”

Iuliana, castigatoarea sezonului trecut de la “Bravo, ai stil”, a avut un favorit la Exatlon

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Iuliana de la Bravo, ai stilicon photo
Iuliana de la Bravo, ai stil

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi! (intra sa vezi pe cine  a dat castigator Carmen Harra la Exatlon)

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica! In varsta de 25 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie! Eliminarea lui din semifinalele a adus astfel multa tristete, insa barbatul nu trebuie sa dispere. Exista si parti bune, drept dovada, a si primit un mesaj surpriza de la o superba femeie din Romania.

Iuliana de la “Bravo, ai stil”, mesaj socant pentru Stefan de la Exatlon! Ce i-a placut la “razboinic”

Iuliana, castigatoarea ultimei editii a show-ului “Bravo, ai stil” si concurenta cu mari sanse de a pune mana si pe trofeul “Bravo, ai stil All Stars”, a dezvaluit ca Stefan de la Exatlon i-a facut o impresie foarte buna, in plus, a fost favoritul ei din competie. Din acest motiv, a tinut sa ii transmita si cateva cuvinte.“Stefan, suna-ma, sa fie primul telefon pe care il dai cand te intorci in Romania!”, a zis, amuzata, frumoasa femeie.

Citeste cum l-a descris Iuliana pe Stefan Floroaica doar pe kfetele.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune