„Mi-au spus să-mi pun sacul pe cap!” Ce critici venite de la femei au șocat-o pe Cristina Șișcanu? | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a comentat acuzațiile venite din spațiul public vizavi de alăptatul copiilor în public, într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Prezentatoarea TV a luptat pentru alăptarea, cu lapte matern, a copiilor în public, atunci când fetița ei, Petra, a venit pe lume.

Pozele postate de Cristina, cu Petra la sânul ei, au scandalizat mai multe persoane pe internet, iar subiectul a circulat masiv în media.

Cristina Șișcanu: „A declanșat un eveniment istoric.”

 Ce critici venite de la femei au șocat-o pe Cristina Șișcanu

Fosta concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” a alăptat-o pe fetița ei până la 2 ani și 7 luni, și nu s-a ascuns de urmăritorii săi de pe rețelele sociale, cu care a împărtășit momentele în care a hrănit-o pe Petra. Soția lui Mădălin Ionescu a primit critici dure pe internet, însă ceea ce a nedumerit-o pe Cristina este faptul că multe dintre acestea au venit chiar de la femei, care, în viziunea sa, ar trebui să aibă mai multă înțelegere pentru o mamă care vrea doar să-i dea de mâncare copilului ei.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am avut un moment acum câțiva ani cu alăptatul în public. Poza era cu mine și cu Petra când o alăptam. A declanșat un eveniment istoric. Doi ani de zile, pe la toate emisiunile, numai despre asta s-a vorbit. Erau două tabere și, când spun că erau două tabere, erau 50/50.

Erau mame care mă criticau pentru asta, care-mi spuneau să îmi pun sacul în cap, să nu vadă nimeni când îmi alăptez copilul, deoarece ele credeau că ăsta este un act intim. Un act intim este atunci când faci sex! Ăsta este un act intim, dar când îi dai de mâncare copilului nu este un act intim! Nu dai din sâni, îi dai de mâncare copilului!”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cristina Șișcanu și-a luat soțul și copiii și au plecat din România: „O perioadă de vreo 10-12 zile n-o să mai pot să fiu aici”| EXCLUSIV

Cristina Șișcanu: „Au fost cazuri în care au fost date afară mamele din hoteluri, pentru că își alăptau copiii în recepție.”

 Ce critici venite de la femei au șocat-o pe Cristina Șișcanu

Cazul Cristinei și al altor mame care au fost ocărite pentru un simplu gest de grijă și afecțiune pentru copii au primit în 2021 un sprijin pe care acum îl considerăm normalitate. În luna iunie a anului trecut, Parlamentul a adoptat legea alăptatului în public, care le interzice oamenilor să discrimineze femeile care își hrănescu copii și care îi face pasibili de amnezi de până la 2.000 de lei, în cazul unei abateri.

„Până atunci nu mi-am dat seama că există această problemă în societatea românească. Cu această ocazie s-a născut legea care protejează alăptatul în public. Au fost cazuri în care au fost date afară mamele din hoteluri, pentru că își alăptau copiii în recepție, la hotel. Acum sunt amendați cei care fac asta”, a declarat Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu și-a luat soțul și copiii și au plecat din România: „O perioadă de vreo 10-12 zile n-o să mai pot să fiu aici” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a intrat la bănuieli încă dinainte să fie jefuită de menajeră: „Au fost semne” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu, jefuită de femeia care îi făcea curățenie în casă! Când a confruntat-o, aceasta a rupt-o la fugă: „Eu nu am înțeles, am rămas mută!”

5 zodii vor depăși o perioadă grea. Leii vor depăși o perioadă grea din punct de vedere financiar

Ungurii au dat lovitura în Transilvania. Anunțul momentului de la Budapesta

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Comisarul european pentru muncă, Nicolas Schmit, ar susține renegocierea plafonului pentru pensii din PNRR, anunță Ciolacu

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies