Mihai Bobonete

Mihai Bobobe, actor împotriva dorinței tatălui său

Vedete

Mihai Bobobe, actor împotriva dorinței tatălui său: ”A fost dezamăgit”. La ce meserie a renunțat vedeta pentru a urca acum pe scenă

Mihai Bobonete a renunțat la o meserie grea pentru a deveni actor.

Mihai Bobonete are acum 42 de ani și este cunoscut de toată România. Umorul și talentul actoricesc l-au adus pe culmile succesului, fiind unul dintre cei mai iubiți și urmăriți oameni publici de la noi.

Însă, până să fie dorit în show-urile de stand-up, prin care ajunge în toată România, dar și peste hotare, în seriale ori în emisiuni TV, ocupând acum și postul de jurat în cadrul concursului de talente, Mihai Bobonete s-a pregătit intens pentru a îmbrățișa o cu totul altă meserie.

Citeste si: Lui Bobonete nu i-a venit să creadă! Cine este bărbatul pentru care Adela Popescu l-ar lăsa pe Radu Vâlcan: „Fără glumă!”

Mihai Bobonete

Mihai Bobobe, actor împotriva dorinței tatălui său

[Sursa foto: Facebook]

Mihai Bobonete a lăsat ingineria și s-a făcut actor

Deși este văzut mereu ca fiind un personaj amuzant, cu glumele la el și afișând un zâmbet larg pe chip, pe vremea când încă locuia la Craiova, Mihai Bobonete nu se visa a fi celebru.

Abia la vârsta majoratului, spune el, și-a dat seama că vrea mai mult de la viață, că-și dorește să lase ceva în urma sa, dar și să aducă bucurie pe chipul și în sufletele celor care-i ies în cale. De atunci, destinul a lucrat numai în favoarea sa și l-a adus, în cele din urmă, unde este astăzi.

”Târziu, undeva după vârsta de 18 ani. Mi-am dat seama că ceva trebuie să dau mai departe, ca în filmul ăla cu același nume, m-am gândit că ar fi bine ca pe oricine întâlnesc în oricare dintre zilele mele să îl fac să zâmbească, iar mai apoi, odată cu vârsta

și drumurile vieții, m-am dus spre scenă”, a spus Mihai Bobonete, notează Viva.

Alegerile sale, însă, nu au fost văzute cu ochi buni de ambii părinți. Celebrul actor spune că atunci când s-a decis să îmbrățișeze cariera de artist și să se mute la București, tatăl său nu a fost deloc încântat de alegerile sale. 

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Imagini demențiale cu Mihai Bobonete la cumpărături! Actorul duce "greul" familiei, ca să-și protejeze soția

Mai degrabă, scepticismul și dezamăgirea l-au caracterizat pe acesta, pentru că el își dorea ca băiatul său să fie inginer nicidecum actor de comedie. În schimb, cea care i-a dat viață a fost primul său fan și cel mai mare susținător.

”Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama mi-a fost aproape și mi-a suflat în pânze vântul necesar călătoriei mele în viață”, a mai spus actorul.