Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12. Publicul a fost în extaz

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12, iar publicul a aplaudat frenetic.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12. Publicul a fost în extaz, iar momentul a devenit viral.

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12

Lenuța Rostași are 38 de ani și este din Oradea. Concurenta nu se află pentru prima oară pe scena de la Românii au Talent, ci pentru a treia oară.

Lenuța Rostași a venit la Românii au Talent, sezonul 12, cu gândul de a dansa alături de Andi Moisescu, însă cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, tânăra concurentă de la Românii au Talent 2022 a ajuns să danseze alături de Mihai Bobonete, fiind încurajată să facă acest lucru de către jurați, dar și de către cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș.

Citeste si: Maria Hăulică, fata cu chitara de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurenta: ”Sunt un om simplu care iubește să cânte”

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Eduard Preda, moment emoționant la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a venit să transmită un mesaj puternic

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

”Dansul e viața mea. Eu la Românii au Talent am fost două sezoane, ăsta e al treilea.

Sunt cunoscută. Am dansat cu Florin Călinescu, ultima dată. Am mai dansat și cu Mihai Petre într-un sezon. Când am dansat cu Mihai Petre am rămas wow că nu m-am uitat la picioare. Nu am știut niciodată să fac un vals, dar acel dans chiar de la Mihai Petre l-am prins. L-am călcat un pic dar...

Eu anul acesta am venit să dansez cu Andi Moisescu și să fac show”, a mărturisit Lenuța, înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12.

Mihai Bobonete a fost ”alergat” prin platoul de filmare de către Lenuța Rostași, care dorea să danseze alături de noul jurat de la Românii au Talent 2022. Spre finalul piesei, Lenuța și Mihai Bobonete au dansat împreună.

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12

Mihai Bobonete a dansat alături de Lenuța Rostași la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Lenuța Rostași a încercat să-l sărute pe Mihai Petre la Românii au Talent 2013

Lenuța Rostași a fost la Românii au Talent 2013 cu același gând ca și în 2022, să devină o dansatoare profesionistă și să danseze alături de baletul emisiunii.

Însă nici atunci, Lenuța nu i-a impresionat cu dansul său pe jurații de la Românii au Talent, care au fost de părere că tânăra trebuie să exerseze mai mult, ca să poată trece de preselecții.

Citeste si: Moment șocant la Românii au Talent, sezonul 12. Li Lau și Brendon Peel au avut un număr deosebit de periculos

“Te incurajez să dansezi... La petreceri... Oricum, dacă îmi promiți că ești pașnică, eu aș dansa cu tine, așa, mai lent”, a spus Mihai Petre, la acea vreme.

Lenuța și Mihai Petre au dansat pe genericul emisiunii ”Dansez pentru tine”, iar în acele momente, concurenta a încercat să îl sărute pe jurat, nu o dată, ci de două ori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Will Wilson, cea mai bună voce de la Românii au Talent, sezonul 12. Andra a fost cucerită de glasul concurentului

Darius Mabda este câștigător la Românii au Talent 2022! Dansatorul a luat și Premiul de Originalitate

Maria Hăulică, fata cu chitara de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurenta: ”Sunt un om simplu care iubește să cânte”

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies