Mihai Bobonete, mărturii emoționante despre soția sa! "Tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii"

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina Bobonete, sunt împreună de 30 de ani! În cadrul unui interviu, Mihai Bobonete a vorbit despre căsnicia lui. Iată ce a mărturist actorul!

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Mihai Bobonete a făcut o serie de dezvăluiri despre soția sa, Cătălina Bobonete. Acesta a dezvăluit ce înseamnă soția sa pentru el și care este rețeta pentru o căsnicie lungă și fericită. 

Actorul și soția lui, Cătălina Bobonete, au relație de 30 de ani, iar de 20 de ani sunt soț și soție. Din iubirea lor au rezultat doi copii, Ocatvian și Maria. Aceștia sunt extrem de fericiți împreună, iar trecerea timpului nu face decât să-i unească și mai mult.

Mihai Bobonete,  mărturii emoționante despre soția sa!

Mihai și Cătălina Bobonete

[Sursa foto: Facebook]

Mihai Bobonete, secretul unei căsnicii fericite

În cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, Mihai Bobonete a vorbit despre relația cu soția lui. Actorul a afirmat că își cunoște soția de 30 de ani.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Acesta mărturisește că nu știe care este secretul căsniciei lui, dar a mărturist că totul este mai ușor când îți croiești un drum cu persoana pe care o iubești.

Acesta a declarat că soția lui este totul pentru el, de la mamă și iubită, până la tovarăș și duhovnic. 

Citeste si: Mihai Bobonete, agresat de un taximetrist. De la ce a pornit întreaga scenă: "A venit să te bată cu o bâtă de baseball"

"Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când

simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii", a mărturist Mihai Bobonete, pentru sursa citată mai sus. 

Mihai Bobonete, un tată responsabil:"A fost greu, dar şi frumos!"

Mihai Bobonete a povestit despre momentul nașterii celor doi copii ai lui și cât de greu i-a fost să se împartă între televiziune și viața de tată. 

Acesta a mărtursit că, deși i-a fost greu, el a reușit să păstreze o balanță. Astfel că, la o lună după fiecare naștere, actorul primea o nouă ofertă în televiziune. 

Citeste si: Mihai Bobonete, un tată desăvârșit! Cum a fost filmat actorul, alături de fiul său, în urmă cu puțin timp VIDEO

"A fost greu, dar şi frumos, e mult de povestit la treaba asta şi nu e timp de scris şi de citit cum m-au prins pe mine naşterile celor doi copii, dar vă pot spune că fiecare dintre ei s-a născut şi. imediat după, la nici măcar o lună, am fost chemat să fac un mega-proiect de televiziune. Despre cum reuşesc să fiu şi tată, dar să şi muncesc în televiziune, vă pot spune că e fix acelaşi lucru pe care îl face şi un miner sau un şofer pe tir sau un medic care are şi gărzi, nu diferă cu nimic, meseria pe care o faci nu trebuie să vină contrapunct cu însuşirea de tată sau de părinte al copiilor tăi şi niciodată nu se vor călca pe bombeuri cele două forme de existenţă. Toţi taţii noştri au fost şi muncitori undeva, cândva. Toţi s-au priceput şi la alte lucruri decât la a fi părinţi, doar că acum, la pensie, noi nu mai stăm să-i ascultăm, că ştim noi totul mai bine...", a declarat Mihai Bobonete, pentru aceeași sursă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum ar fi arătat viața lui Dani Mocanu dacă nu se apuca de cântat? Dezvăluiri sincere în emisiunea „În Oglindă”: „Cu siguranță ajungeam prin pușcărie”

Care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun pe care le poți vizita în 2021

Mihai și Elwira Petre, poveste de iubire ca-n filme. Coregraful și soția lui s-au îndrăgostit la prima vedere: "La două zile el m-a sunat și mi-a spus"

What’s UP, destăinuiri la “Teo Show”: “Așa mi s-a schimbat viața cu totul”

Ungurii fac legea în România! Lovitură totală în inima Transilvaniei: România nu este...

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

BĂTUTĂ și de TATĂ, și de SOȚ! Dureroasa dezvăluire a unei vedete tv

Mihai și Elwira Petre, poveste de iubire ca-n filme. Coregraful și soția lui s-au îndrăgostit la prima vedere: "La două zile el m-a sunat și mi-a spus"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies