Mihai Mitoșeru, imagini de ultim moment de la operație! ”Tu puteai să mori oricând”! EXCLUSIV VIDEO&FOTO

Mihai Mitoșeru a ajuns la spital și a fost trimis imediat la operație. Vedeta a mers la un simplu control, însă lucrurile au devenit cât se poate de serioase.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mihai MItoșeru, operat de urgență! Zi grea pentru Mihai Mitoșearu, care în această dimineață nu se gândea că va ajunge pe masa de operație. Vedeta Kanal D a mers împreună cu prietena lui, Adriana Bahmuțeanu, la un control de rutină, el având probleme mai vechi cu varicele. Doar că ajunși la spitalul privat unde era programat, medicul i-a transmis că trebuie să intre urgent în operație.

”Tu puteai să mori oricând”, i-a spus medicul lui Mihai Mitoșeru. În urmă cu 5 ani, acesta a mai avut o operație de varice, iar una din vene nu i-a fost închisă bine.

Mihai MItoșeru, operat de urgență! ”Mai bine mă operez decât să mor”

fara descriere

Mihai MItoșeru, operat de urgență! În câteva minunte, Mitoșeru a fost dus în sala de operații, acesta aflându-se în acest moment în plină intervențiechirurgicală.

”Am venit aici, la Tulkarem, la prietenii mei, și am vrut să-mi fac un control că am tot avut probleme cu varicele. E ereditar, tata a avut varcie toată viața lui și s-a transferat și la mine.

fara descriere

Am vrut să-mi fac un control, că am mai avut o perație acum vreo 5 ani iar vena nu a fost închisă și am vrut să văd ce se întâmplă acolo. Și la un simplu control mi s-a spus: ”păi, tu puteai să mori orcând, ai și niște chegulețe mici pe acolo”. Iar eu am fost cu avionul, în Thailanda... A zis doctorul: ”Da, ai avut noroc”. Și eu l-am întrebat ce fac? Iar el mi-a zis că mă operez. Acum!

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Citeste si: Alegere grea pentru Mihai Mitoșeru! S-a îndrăgostit de o bombă sexy, dar Noemi, fosta soție, îl vrea înapoi

Citeste si: Cătălin Cazacu se distrează pe cinste în Thailanda! Vezi ce a răspuns Faimosul de la Exatlon la întrebarea dacă se face ispită pe Insula iubirii!

Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu, nu sunt roșu doar de la insolație, e și de la frică. E o operație destul de simplă, în sensul că mi se va face o anestezie locală și mă înțeapă puțin pe acolo.

fara descriere

Mi-am zis că mai bine fac operația acum decât să mor, indiferent cât de fricos sunt”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru WOWbiz.ro, cu câteva minute înainte să intre în operație.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate