Mihai Neșu, mărturisiri emoționante, la 10 ani de la tragicul accident care i-a schimbat viața: "Am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc"

Fostul fotbalist a reușit să-și recapete mobilitatea mâinilor, la 10 ani de când a rămas paralizat.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Mihai Neșu a suferit un grav accident pe terenul de fotbal, acum un deceniu, în urma căruia a rămas paralizat. Bărbatul s-a ciocnit puternic de un coleg în timp ce se antrena, lucru care i-a secționat măduva spinării.

De atunci, fostul sportiv este în scaun cu rotile, însă recent a declarat că viața lui este mai frumoasă acum, decât era înainte de tragicul eveniment.

Citeste si: Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: ”Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Mihai Neșu: "Am avut gânduri… gen să nu îți mai dorești să trăiești"

Mihai Neșu a traversat perioade extrem de grele în cei 10 ani, de când s-a produs accidentul. Fostul fotbalist a recunoscut că au fost momente în care nu și-a mai dorit să trăiască, însă a reușit să treacă peste toate și să accepte situația în care se afla: "După accidentare, nu concepeam că nu o să fiu iar sănătos.

Apoi, văzând că progresele nu erau așa cum speram eu, am avut gânduri…gen să nu îți mai dorești să trăiești, dar ceva m-a făcut să merg mai departe, să caut

care e sensul pe pământ. Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp, până prin 2016 am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut.", a declarat Mihai Neșu, în cadrul emisiunii moderate de Ionela Năstase.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Mihai Neșu a rămas paralizat în urmă cu 10 ani

Mihai Neșu

[Sursa foto: Captură video]

"Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist"

După accidentul care i-a schimbat total viața, Mihai Neșu a decis să pună bazele unui complex de recuperare pentru copiii cu dizabilități neuromotorii la Oradea. Fostul sportiv a declarat că acum se simte mult mai fericit și mai împlinit decât era înainte, pentru că le poate fi de ajutor celorlalți.

Mai mult, Neșu spune că nu ar mai alege o carieră în fotbal dacă ar fi să o ia de la început, pentru că a descoperit că are și alte pasiuni, asupra cărora și-a îndreptat atenția în ultima vreme: "Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Neșu a ajuns la tribunal după ce s-a separat de fotbalistul paralizat de la gât în jos! Vezi motivul pentru care se judecă frumoasa Maria!

Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare, pentru că pot să le fiu de folos. În plus, mi-am redescoperit și pasiunea pentru design și arhitectură. Mama a fost un arhitect foarte bun și avea tot timpul dorința de a face lucruri noi. Am moștenit de la tata talentul pentru fotbal și de la mama pasiunea pentru arhitectură, design și decorații interioare.", a mai adăugat Mihai Neșu, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum e viața lui Mihai Neșu după accidentul care l-a lăsat imobilizat în scaunul cu rotile: „Mi se pare că viața mea e mai de folos decât înainte pentru cei din jur”

Mihai Neșu, confesiune cutremurătoare, la opt ani după accidentul care i-a schimbat viața: „Abia după doi ani m-am spovedit”

Un fotbalist celebru face o declaraţie cutremurătoare: "Dacă aş fi fost în locul lui Neşu le-aş fi cerut doctorilor o pastilă şi s-ar fi terminat totul"

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies