Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, testat pozitiv cu coronavirus. Prima declarație: „Sunt extrem de dezamăgit”

Antrenorul lui Arsenal a fost depistat pozitiv cu coronavirus, după ce a recunoscut că ”se simte rău”. El va fi plasat imediat în carantină.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mikel Arteta, antrenorul Arsenal, testat pozitiv cu coronavirus


In articol:

Mikel Arteta, antrenorul echipei angleze Arsenal, a fost bpgat în carantină după ce a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut joi dimineașa de către oficialii clubului londonez printr-un comunicat pe site-ul oficial al lui Arsenal.

Arteta a făcut și prima declarație despre starea sa de sănătate: „Sunt extrem de dezamăgit, dar am făcut testul după ce am simțit o stare proastă. Aștept să revin alături de jucători”.

Persoanele care au intrat în contact cu Arteta vor intra în autoizolare

Clubul londonez a mai anunțat în comunicat ca numărul cu care Arteta a intrat în contact este detsul de mare, vorbim aici și de jucători de la prima echipă. Ca măsură de precauție, fotbaliștii vor trece în izolare pentru două săptămâni.

Citeste si: Simptomele coronavirusului apar in 5 zile

Citeste si: Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea soțului ei. Cum îl protejează pe Viorel Lis de coronavirus: „I-am luat...”

Citeste si: Rezultatele autopsiei bărbatului din Piteşti suspect de coronavirus. Ce au descoperit medicii

De asemenea, Arsenal a anunțat că meciurile programate în luna martie vor fi anulate.

”Baza noastră de pregătire s-a închis. Personalul clubului care a interacționat cu Mikel Arteta se va autoizola, așa cum sunt directivele de sănătate ale Guvernului”, a anunțat Arsenal, într-un comunicat de presă. 

Mikel Arteta, antrenorul Arsenal, testat pozitiv cu coronavirus

Cristiano Ronaldo a intrat în carantină. Unul dintre colegii lui de la Juventus are coronavirus

Cel mi cunoscut fotbalist de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a intrat în carantină. El se află în casa sa din Madeira, după ce Daniele Rugani, coechipierul său, a testat pozitiv pentru coronavirus, potrivit Daily Mail.

Fotbalistul a zburat înapoi în țara sa pentru a-și vizita mama, care a suferit recent un accident vascular cerebral. Acum, Cristiano Ronaldo va trebui să stea în carantină timp de două săpătmâni, după ce un coechiper a fost depistat cu coronavirus. (Citeste si: Anunțul care aruncă scena politică în aer: Raed Arafat, premier!)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate