Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă! 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, mai mult de jumătate fiind la Suceava

Ministerul Sănătăţii a anunţat că 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, mai mult de jumătate dintre acestea fiind la Suceava.

Autor: M.B.

In articol:

”Un număr de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportărilor primite de către Institutul National de Sănătate Publică din teritoriu. Menţionăm că această ultimă raportare datează de vineri, 10 aprilie 2020”, a transmis ministerul.

Cele mai multe cazuri, 429, sunt la Suceava.

În Bucureşti sunt 103 cazuri, în Arad sunt 44, în Hunedoara- 35, Galaţi şi Neamţ- câte 34, Timiş- 24, Alba 18, Iaşi- 13, Sibiu- 11. 

Alte 20 de judeţe au între 1 şi 10 cazuri. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Roxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu coronavirus: „Eram rece ca un cadavru”

Citeste si: Coronavirus. Peste 20.000 de decese în Statele Unite ale Americii! Cifrele sunt alarmante

Alte 310 cazuri de coronavirus. Bilanţul în România se ridică la 6.300

”Până astăzi, 12 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.300

de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 306 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 310 de noi cazuri de îmbolnăvire”
, anunţă autorităţile.

sursa: news.ro.

Cele mai multe persoane infectate sunt în Suceava- 1.661, urmând Bucureştiul- 751. Şi judeţul Hunedoara a trecut de 300 de cazuri.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 204 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 24.193 de persoane. Alte 68.757 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 62.328 de teste.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies