Ministrul Ionuț Stroe s-a făcut de râs la televizor. A apărut în chiloți, în direct. Momentul a devenit viral

Ministrul Ionuț Stroe a avut parte de un accident rușinos în direct la televizor. Acesta a scăpat telefonul în timp ce vorbea și...surpriză! Era în chiloți.

Autor: O.N.

In articol:

Ministrul Ionuț Stroe s-a făcut de râs la televizor.  A apărut în chiloți, în direct. Momentul a devenit viral
stroe

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a fost protagonistul unui moment amuzant, care s-a petrecut în direct la televizor. Stroe a intrat în direct la un post de televiziune, pentru a vorbi despre situația sportului din România, dar s-a petrecut un lucru total neașteptat, un mic accident am putea spune. 

Ministrul Ionuț Stroe, în chiloți la televizor

În momentul în care ministrul își ținea discursul și vorbea despre meciurile pe care țara noastră le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din România, Stroe a scăpat telefonul din mână și s-a întâmplat ceea ce nu și-ar fi dorit să se întâmple. Mai exact, oficialul a avut parte de un moment puțin rușinos, căci în secunda în care dispozitivul s-a dărâmat, publicul a putut observa că nu purta pantaloni. 

Ministrul Ionuț Stroe s-a făcut de râs la televizor.  A apărut în chiloți, în direct. Momentul a devenit viral
stroe

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Descoperire șocantă în Vaslui! Pompierii au găsit o persoană spânzurată într-o casă curpinsă de flăcări

Citeste si: Soția lui Adrian Năstase împlinește azi vârsta de 65 de ani: „Astăzi, sărbătorim că am rămas si că suntem o familie”

Citeste si: Oana Cojocaru, alături de Irinel Columbeanu și după ce și-a pierdut toată averea! Dovada că banii și diferența de 40 de ani nu le afectează relația!

Momentul cu pricina l-a uimit și pe realizatorul tv Mihai Mironică, care a avut o reacție absolut fabuloasă. Cu toate astea, ministrul a depășit repede cele întâmplate și a continuat să vorbească despre sport.

Imediat după incident, Ionuț Stroe a postat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde preciza că purta o ținută sport în momentul în care a intrat în direct la tv. 

Ministrul Ionuț Stroe s-a făcut de râs la televizor.  A apărut în chiloți, în direct. Momentul a devenit viral
realizator

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies