Mircea Badea a avut probleme și cu Daniel Ghiță: ”Când mă vezi pe stradă, să mă ocolești”! Cum vrea luptătorul să se răzbune acum pe vedetă?

Daniel Ghiță i-a propus ieri lui Mircea Badea să-l antreneze pentru un nou meci cu Teodor Emi, însă acum 5 ani îi promitea o corecție fizică.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Daniel Ghiță, unul dintre cei mai prolifici sportivi români în sporturile de contact, l-a amenințat pe Mircea Badea cu bătaia dacă nu se oprește din jignirile pe care acesta le lansa la adresa practicanților de arte marțiale. Se întâmpla chiar în contextul în care Badea era foarte deranjat de ”motocicliști” și l-a provocat pe Teodor Emi la un meci.

Dacă atunci, Badea nu ar fi făcut un pas în spate, e posibil ca în rolul lui Emi să fi fost chiar Ghiță, care să-i administreze un KO.

”Să-ți fie rușine că vorbești urât la adresa sportivilor de performanță (arte marțiale). Noi muncim ore întregi într-o sală. Nu suport jignirile aduse la adresa sportivilor de performanță. Mircea Badea, când mă vezi pe stradă ar fi bine să mă ocolești”, îi scria Ghiță lui Badea în 2014.

”Ce a pățit Daniel Ghiță? Înțeleg că printscreen-ul e de pe 29 august când era în toi tevatura cu cei care veniseră să provoace scandal în față la Antena. Dar chiar și așa, repet: ce a pățit Ghiță și la ce anume se referă?! Doamne ferește! Eu nu ocolesc pe nimeni pe stradă că n-am de ce. Mă lasă rece amenințările”, i-a răspuns Mircea Badea.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Ieri, însă, Daniel Ghiță a revenit la sentimente mai bune față de Mircea Badea, după ce acesta a fost învins în 5 secunde de Teodor Emi.

Campionul român i-a propus lui Badea să-i devină antrenor în cazul în care mai vrea să urce în ring pentru a treia oară cu Emi.

Daniel Ghiță, respect mai mare pentru Badea decât pentru Moroșanu

”Toată România discută despre meciul lui Mircea Badea! A luat KO. Așa... și? Nu este sportiv de performanță în kickbox! Îl antrenez eu un an de zile (așa mă pot răzbuna pe el) și facem lupta încă o dată.

Mă credeți că nu mai pierde prin TKO?”, a scris Ghiță pe Facebook.

Citeste si: Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

Citeste si: Mircea Badea, ”furat de arbitri”? Teoria incredibilă lansată pe internet după meciul de 5 secunde cu Teodor Emi

Citeste si: Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: „Sunt în prag de atac cerebral!” Vezi ce s-a întâmplat în creierul său după loviturile primite de la motociclistul Teo Emi!

În final, luptătorul i-a transmis și un mesaj lui Cătălin Moroșanu, pe care-l acuză că fuge de o confruntare cu el. ”Decât să mulgi vaci și să construiești toalete la Fermă, este de apreciat alții care luptă, nu? Nhihil Sine Deo”, a mai scris Ghiță.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies