Mirela, atacată dur de ispita Nicoleta! ”N-ai cum să ai atâta tupeu L-ai prins pe bărbati-tau cu una, una care are vreo 50 de ani și ceva”

Războiul rece dintre Mirela Baniaș și Nicoleta Dragne continuă și după terminarea show-ului amoros

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

La începutul lunii aprilie, Mirela de la Insula Iubirii s-a căsătorit, în mare secret, cu alesului inimii sale, cu Florin Tecar, bărbatul cu care a început o relație specială după încheierea emisiunii Insula Iubirii.

În mod surprinzător însă, imediat după apariția materialului că Mirela a devenit doamna Tecar, rivala ei din show-ul amoros filmat în Thailanda, Nicoleta Dragne, a început să arunce cu venin și să susțină că afaceristul Florin Tecar ar fi trădat-o înainte de nuntă!

Citeste si: Scene șocante în Capitală! O femeie, atacată cu un cuțit la intrarea într-un magazin! Atacatorul a murit după aceea

Citeste si: Cele mai excitante lucruri pe care sa le spui cand faci sex

Citeste si: Temperaturi record de Paște în România. Caniculă și 36 de grade Celsius

fara descriere

Mirela Banias a intrat în colimatorul femeii care i-a ispitit iubitul! ”Când o aud... soțul meu, care oricum nu este momentan soțul ei” 

Mirela Banias a intrat în colimatorul femeii care i-a ispitit iubitul la Insula Iubirii, mai mult este, acum, arătată cu degetul de aceasta că ar minți în privința căsătoriei. Într-un live pe adresa ei de socializare, Nicoleta o atacă ironic pe brunetă, susținând că ar fi fost înșelată de partenerul său, cu care, culmea, nu ar fi măritată cu adevărat! ”N-ai cum să ai atâta tupeu, n-ai cum…E greu să nu comentez!  L-ai prins pe bărbati-tu cu una, una care are vreo 50 de ani și ceva, tot de acolo din localitate de la tine, una care este mare doamnă, căci are un lanț mare de cofetării și în Cluj și în altă parte și este foarte cunoscută. Îl prinzi că se ”înfinge” un pic într-însa, știe tot Clujul, tot Dejul și ajunge și la București, și tu nu zici nimic.

Când o aud... soțul meu, care oricum nu este momentan soțul ei, dar probabil se va face acea nuntă minunată peste o lună, probabil se vor face pozele profesionale tot atunci. Veți vedea că nu a purtat rochia aceea diafană, una albă sexy, cum v-a spus, a purtat blugi și tricou”, a spus Nicoleta Dragne, care a mai adăugat o serie de ironii la adresa femeii

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate