Mirela Vaida, sfâșiată de durere după moartea lui Alexandru Arșinel. Prezentatoarea TV regretă amarnic că nu și-a făcut niciodată curaj să-i mărturisească ce avea pe suflet: „N-am apucat”

Ce și-ar fi dorit prezentatoarea TV să îi mărturisească actorului, înainte ca acesta să se stingă din viață?

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Alexandru Arșinel a lăsat în urma lui o durere imensă. Vestea morții actorului i-a întristat enorm pe cei care l-au apreciat și care au avut șansa de a-l întâlni, măcar o dată în viață.

Mirela Vaida a postat un mesaj emoționant în amintirea celui care i-a fost ca un adevărat mentor!

Citeste si: "Azi a venit ziua..." Mărturisirea cutremurătoare pe care Alexandru Arșinel i-a făcut-o lui Dan Negru, înainte de a se stinge din viață. I-a dezvăluit ce discuție va avea cu Dumnezeu în ziua în care va muri

Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arșinel: "N-am avut niciodată "curajul" de a-i mulțumi pentru tot ce m-a învățat"

Alexandru Arșinel reprezintă una dintre cele mai mari pierderi ale teatrului românesc. O spune o țară întreagă și chiar Mirela Vaida, care a reușit să-l cunoască îndeaproape pe celebrul actor. Prezentatoarea TV a avut privilegiul de a urca în nenumărate rânduri pe scenă alături de marele maestru, care i-a fost un adevărat mentor: "Oamenii mari nu mor niciodată! N-am avut niciodată "curajul" de a-i mulțumi lui "Nea Sandu" (cum îi spuneau prietenii), pentru tot ce m-a învățat, pentru aripile pe care mi le-a dat în urmă cu 15 ani, când m-a angajat

la @teatrultanase.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: "Își caută drumul către Stela lui" Teo Trandafir, mesaj încărcat de regret după moartea marelui actor Alexandru Arșinel! Ea a realizat unul dintre ultimele interviuri cu maestrul| EXCLUSIV

N-am apucat să-i mulțumesc pentru miile de momente frumoase trăite în turneele din țară și din străinătate, pentru glumele și bancurile din culise, pentru onoarea de a împărți cu el aceeași scenă, același entuziasm.. pentru "școala" Revistei pe care ne-o preda, fără să știe, la fiecare cuplet muzical sau "quiproquo" alături de Stela... Dumnezeu să te ierte, Maestre... Îți mulțumesc, Maestre! Cu ține a murit o epocă...", a fost mesajul emoționant al Mirelei Vaida, publicat pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida mesaj deces Alexandru Arșinel

Mirela Vaida și Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Instagram]

Adrian Enache, dărâmat de moartea lui Alexandru Arșinel

Și Adrian Enache a primit cu durere vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Artistul, care avea o legătură strânsă cu actorul, a publicat o fotografie emoționantă alături de acesta și de Stela Popescu, care i-a fost zeci de ani parteneră pe scenă: "Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel părinții mei de suflet. Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preț  comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!", a scris Adrian Enache, în dreptul fotografiei cu Alexandru Arșinel și Stela Popescu, publicată în mediul online.

Adrian Enache, devastat de moartea lui Alexandru Arșinel

Adrian Enache, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel 

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 ani. Celebrul actor avea mari probleme de sănătate

Alexandru Arșinel, biografie: Unde s-a născut, carieră, soţie, copii

Alexandru Arșinel a vorbit despre sfârșitul său! Ce spunea actorul despre moarte: „Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi”

De ce lucru este obsedată Delia Matache? Totul se trage din copilăria artistei: ,,Și așa m-am traumatizat”

SE DESFIINȚEAZĂ aceste pensii?! Informația momentului în ROMÂNIA: Este rușinos

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Modificări la Codul Rutier. Cum poate un șofer să-și redobândească permisul de conducere anulat

Alexandru Arșinel a vorbit despre sfârșitul său! Ce spunea actorul despre moarte: „Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies