Misterul disparițiilor din Prahova! 8 persoane ”s-au evaporat” numai în ultima săptămână! O mamă și fiica ei sunt căutate după ce au plecat de acasă împreună

Val de dispariții bizare în județul Prahova. 6 persoane au dispărut în 6 zile. Printre aceștia, o mamă împreună cu fiica ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Eveniment cu totul neobișnuit în județul Prahova, acolo unde secțiile de poliție au fost luate cu asalt de persoane care anunță dispariția unor rude. În decurs de doar o săptămână, nu mai puțin de 8 dispariții s-au înregistrat doar în județul Prahova. Printre acestea se numără doi minori dar și o mamă care s-a făcut ”nevăzută” cu fiica ei cu tot.

fara descriere

Sâmbătă, 9 noiembrie, Pavel Elena, în vârstă de 48 de ani, domiciliată în localitatea Bărcănești, județul Prahova, a plecat de la dimiciliu împreună cu fiica ei, Pavel Camelia Nicoleta, în vârstă de 18 ani. Cele două nu au mai fost văzute de atunci. Elena purta un halat de baie de culoare portocalie.

fara descriere

3 noiembrie 2019 – a dispărut Ilie Daniela Emanuela, în vârstă de 19 ani, din Teișani, Prahova. Are 1,65 m, 65 kg, roșcată. A plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

fara descriere

7 noiembrie 2019 – a dispărut Bărbuceanu Gheorghe, 67 ani din Starchiojd, județul Prahova. A plecat în mod voluntar de la domicliu și nu a mai revenit. De asemenea, nu a mai putut fi contactat telefonic sau prin alte mijloace.

fara descriere

8 noiembrie 2019 – a dispărut Popescu Mihaela Ariana, 13 ani, din Ploiești, județul Prahova. Are 1,60 m și 50 kg. A plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Poartă ochelari de vedere.

fara descriere

8 noiembrie 2019 – a dispărut Bunea Elena Georgiana, 37 ani, din Băicoi, județul Prahova. A plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Are 1,6 m și 80 kg.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi la secția de votare. Au votat chiar la liceul unde a învățat fiica lor

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Alexandru Cumpănașu, declarații șocante în fața secției de votare! Alături de el au fost părinții Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Durere fără margini în Constanța! Iulian, băiatul care a dispărut din Pecineaga, condus pe ultimul drum

fara descriere

9 noiembrie 2019 – a disprăut Băltescu Alexandru, 15 ani, din Filipeștii de Tîrg, jud Prahova. Alexandru a părăsit fără aprobare Centrul de Plasament Plopeni. El este diagnosticat cu tulburare de opoziție, tulburare hiperkinetică de deficit de atenție, tulburare de reactivitate emoțională, fiind încadrat în grad de handicap accentuat. Uneori poartă machiaj și perucă neagră de lungime medie.

fara descriere

9 noiembrie 2019 – a dispărut Călin Elena, 18 ani, din Miroslavești, jud Prahova. Ea a plecat de la locul de muncă din Potigrafu, județul Prahova într-o direcție necunoscută și nu a mai putut fi contactată telefonic sau prin alte mijloace. Are 1,70 m și 55 kg, păr șaten și constituție atletică.

Poliția Română face apel pentru cei care au date în legătură cu persoanele dispărute, să apeleze 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate