Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi la secția de votare. Au votat chiar la liceul unde a învățat fiica lor

Părinții Alexandrei Măceșanu au mers cu lacrimi în ochi la secția de votare, chiar în liceul unde a învățat fata lor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au prezentat la vot alături de Alexandru Cumpănașu și șoția candidatului la prezidențiale. 

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Alexandru Cumpănașu, declarații șocante în fața secției de votare! Alături de el au fost părinții Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Cutremur în ziua alegerilor! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Românii votează la pubela de gunoi! Unde se întâmplă asta

Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi la secția de votare. Au votat chiar la liceul unde a învățat fiica lor

Mama și tatăl Alexandrei Măceșanu au votat pentru un viitor mai bun chiar la liceul unde ar fi trebuit să învețe fiica lor. Cei doi nu și-au putut stăpâni lacrimile când au ajuns la secția de votare. 

„Am votat pentru un președinte care să ne reprezinte, să nu ne vândă copiii și să aibă grijă de țara noastră. Să ne asigure siguranța zilei de mâine Aici a învățat ea. Aici este școala. Sunt emoții mari. Sunt la școală, unde trebuia să fie și ea”, au spus părinții Alexandrei Măceșanu, pentru a1.ro. 

fara descriere

Chiar dacă au votat cu o mare speranță în suflet, părinții Alexandrei sunt realiști și spun că nu s-a schimbat nimic de când a început să fie mediatizat cazul dispariției fetei lor. 

„Nu cred că s-a schimbat nimic. În fiecare zi mai apare ceva – ba copii dispăruți, ba fete violate.Da, am lacrimi în ochi, nu pot să mă abțin când e vorba de Alexandra”, a spus mama Alexandrei.

fara descriere

De altfel, mama Alexandrei ține legătura cu Monia Melencu și speră ca măcar Luiza să fie în viață. 

„Eu am ținut cât de cât legătura, ca între mame, să ne încurajăm. Noi sperăm ca totuși să fie Luiza în videoclipul acela și când l-am văzut n-a dat mari speranțe. Copilul nostru nu este mort. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu, că din partea autorităților nimic, copilul nostru va reveni acasă”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

„M-am bucurat când a apărut filmarea în care ar fi putut fi Luiza. Nu am vorbit cu părinții ei, personal”, a declarat și tatăl Alexandrei Măceșanu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate