„Moare, moare!”Un bărbat a fost bătut de poliție pentru că a parcat neregulamentar

Un bărbat din Marea Britanie a fost bătut de polițiști pentru modul în care a parcat. Victima era însoțită de soția lui și cei doi copii.

Distribuie pe:

fara descriere

Mai mulți polițiști britanici au fost acuzați de brutaliatate în urma unor imagini apărute pe rețelele de socializare în care un bărbat este doborât la pământ și lovit din cauza modului în care a parcat.
Imaginile au fost surpinse în Londra, marți după-amiază.

Se pare că totul a început în momentul în care polițiștii i-au spus soferului că nu are voie să parcheze în zona respectivă. Bărbatul, care era însoțit de soție și cei doi copii, le-a prezentat o legitimație conform căreia îi era permis să lase mașina acolo.
Înregistrarea îi arată pe polițiști cum îl pun la pământ pe bărbat, urcându-se pe el. Pe fundal se aude vocea unei femei care strigă „Moare, moare!

Citeste si: O femeie i-a organizat o orgie iubitului ei. Ce s-a întâmplat după aceea l-a șocat pe bărbat! De ce l-a părăsit tânăra

Citeste si: Cum arată familia cu 20 de copii! Părinții își cresc singuri copiii, fără pic de ajutor din partea statului! Imagini incredibile

Citeste si: Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Nici bărbatul nu înțelege de ce polițiștii îl imobilizeaza și întreabă: „Pentru ce, pentru ce?”
Victima a fost transportată la spital și are nevoie de tratament.

”Poliția metropolitană a luat cunoștință de imaginile care circulă pe rețelele de socializare cu ofițeri care arestează un bărbat pe strada Abbott Road din Tower Hamlets. Chiar ofițerii sunt cei care au înregistrat incidentul, care va fi analizat de cei în măsură să facă asta. Nu știm să fi fost depusă vreo plângere în acest caz”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate