Momente emoționante la înmormântarea prietenei lui Hamude în Germania! Ce i-a trimis concurentul de la Puterea dragostei la cimitir

Tânără fană a lui Hamude, decedată în urmă unui cancer nenorocit, a fost înmormântată în Germania

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

In articol:

Roxana, tânăra prietenă a lui Hamude, ucisă de un cancer nemilos la începutul acestei săptămâni, a fost înmormântată, ieri, în Germania!

În urmă cu câteva luni, Hamude a inițiat o campanie umanitară pentru o prietenă foarte bună, aflată într-o stare de critică! La vremea respectivă, bărbatul a vorbit despre drama femeii, care, de trei ani, se lupta cu o maladie necruțătoare.   

"După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup și are nevoie de ajutorul nostru. Viața a pus-o la grele încercări. Ea are cancer la colon, gradul 4 avansat , cu multiple metastaze la oase, ganglionii limfatici, plămâni, ovare......povestea a început acum trei ani. Vă rog frumos să o ajutăm fiecare cu cât putem", scria bărbatul pe contul lui de socializare, apoi a deschis și un cont prin care să o ajute să lupte pentru viața ei.

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei s-a schimbat! Ce se întâmplă cu fostul concurent și cum a ajuns să arate acum

Citeste si: Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

Citeste si: Sarah a plănuit o ORGIE-surpriză pentru iubitul ei, dar ce a urmat i-a schimbat complet viața! Ce a realizat a doua zi de dimineață

fara descriere

Hamude a făcut un nou gest emoționant pentru prietena sa moartă! ”Nu te voi uita niciodată”

Din păcate, boala a doborât-o pe Roxana, și, acum, toți cei care au iubit-o o plâng cu lacrimi amare, iar Hamude pare cel mai afectat. În premieră pentru WOWbiz.ro, el a ținut să mai trimită un mesaj cutremurător. ”Nu cred că te-am pierdut, om minunat și bun, un om cald, un om care m-a susținut, cu toate că viața ta a fost foarte complicată. Iartă-mă că nu am putut face mai mult pentru tine. Dumnezeu a hotărât și hotărăște pentru noi toți. Eu, împreună cu Hamude Family, te iubim și te vom iubi întotdeauna, ai fost un om minunat! Te voi iubi mereu și vei rămâne în sufletul meu”, a comentat bărbatul.

Mai mult, pentru că nu a putut ajunge la înmormântarea din Germania, țară în care tânăra era stabilită, Hamude a făcut un nou gest emoționant pentru prietena sa moartă! El a trimis, alături de grupul său Hamude family, o coroană imensă, din flori albe, în formă de inimă, pe care a scris scurt. ”Nu te voi uita niciodată!”

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate