Momentul în care o tânără este mușcată de față de câinele familiei. Cum arată chipul fetei acum

Lara Sanson, o adolescentă de 17 ani din Argentina, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Lara Sanson, o adolescentă de 17 ani din Argentina, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Tânăra se juca cu câinele unei prietene, la ea în curtea, atunci când a vrut să și imortalizeze momentul cu o fotografie.
Exact în clipa în care prietena ei o poza, patrupedul a mușcat-o pe fată de față.
Pe moment, victima nu a conștientizat ce se întâmplase și se observă în următoarea fotografie cum reușește să se desprindă de caninii câinelui și să pozeze, lipită de asfalt, cu zâmbetul pe buze, alături de el.
Adolescenta a refuzat eutanasierea câinelui sau orice altă formă de pedeapsă.

Citeste si: Blestemul teribil aruncat asupra Cristinei Țopescu de o persoană apropiată, după moartea tatălui ei

Citeste si: Ipoteza halucinantă privind moartea Cristinei Țopescu ”A murit la fel ca și câinele ei bolnav, găsit pe stradă”

 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

 

"Nu știu dacă i-am atins șoldul sau a reacționat așa fiindcă e bătrân. Sau poate l-am strâns prea tare când l-am îmbrățișat și s-a speriat", a declarat Lara presei.

Lara Sanson a publicat imaginile pe rețelele de socializare și chiar s-a amuzat cumva de situație. "Ședința foto care s-a sfârșit prost", a scris ea în dreptul imaginilor.

Un utilizator a explicat apoi ce l-a făcut pe câine să reacționeze astfel și a tras și un semnal de alarmă pentru toți stăpânii de animale de companie.

"Un câine nu ar trebui niciodată să fie îmbrățișat de la gât ți nici să îți pui fața aproape de zona aceasta. Instinctul lor ne spune că urmează să fie atacați. Gâtul este cea mai vulnerabilă parte a unui câine".

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce scria Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în jurnalul găsit de anchetator: „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”

Alex Velea a vorbit cu lacrimi în ochi despre scandalul cu Abi Talent: „Tu m-ai lovit acolo unde mă doare”

Rețeta corectă pentru cele mai delicioase murături. Trucurile care vă ajută să obțineți cel mai bun gust

Cazul Caracal! Misterul oaselor din pădure: dezvăluirea făcută de profilerul Mihaela Brooks! Rămășițele umane i-au fost aduse lui Dincă sau ”plantate” acolo de altcineva

Nenorocirile nu s-au încheiat pentru familia Cristinei Ţopescu! Fratele Cristi trebuie să se prezinte la tribunal la 4 zile după ce Cristina a fost incinerată!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies