Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux! Vezi câţi bani va da Faimoasa de la Exatlon pe casa visurilor sale!

Prietenii au aflat că Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux. Fosta mare gimnastă, care a participat la Exatlon 2, le-a mărturisit amicilor că este în căutarea casei ideale, pe care a descoperit-o în proiectul unui dezvoltator imobiliar. „Căldura şi liniştea căminului sunt cele mai importante pentru noi. Zilele astea, după multe căutări, am descoperit complexul unde, din păcate, toate apartamentele au fost sold out înainte de finalizarea proiectului. Dar când o să fie gata al doilea lor proiect, care momentan este în faza de construcţie, cu siguranţă acolo vom găsi casa visurilor noastre.”, a postat Monica.

Citeste si: Ce s-a ales de prietenia dintre Cristina Nedelcu şi Monica Roşu! ”Faimoasele” au fost foarte apropiate la Exatlon! Am aflat ce se întâmplă cu ele şi după competiţie! EXCLUSIV

Citeste si: Incredibil, ce s-a întâmplat la Exatlon! Monica Roşu a spus totul! Cum s-au spălat faimoasele la baracă mai bine de trei luni!

Citeste si: Detalii despre logodna Monicăi Roşu! Cum a ales iubitul ei inelul de 10.000 de euro şi când va avea loc marele eveniment!

Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux. Se vor construi 469 de apartamente 

Proiectul în derulare la care se referă Monica Roşu se află în zona Romexpo a Bucureştiului. Presa a relatat că lucrările pentru cele 469 de apartamente destinate segmentului medium și medium-high vor începe în februarie 2019. Proiectul cuprinde studiouri și apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere.  Cu suprafețe utile care pornesc de la 40 de metri pătrați, apartamentele ansamblului sunt disponibile în peste 30 de configurații. (citeşte despre coşmarul pe care l-a trăit Monica Roşu la Exatlon)

fara descriere

Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux. Preţurile sunt de la 66.700 euro la 246.325 euro fără TVA

Nu mai e un secret că Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux. Un apartament cu două camere costă între 66.700 euro şi 97.056 euro (fără TVA), unul de trei camere se vinde între 92.000 euro şi 137.197 euro, în timp ce un partament cu patru camere are preţuri între 149.786 euro şi 155.547 euro. În fine, duplexurile, care au între 3 şi 5 dormitoare, se vând cu preţuri între 130.857 euro şi 246.325 euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate