Motivul pentru care Maria Ciobanu și Angelica Stoican nu-și mai vorbesc de ani buni! De la ce a pornit, de fapt, scandalul între cele două: "M-au nenorocit!"

Iată de ce au ales cele două artiste să rupă orice legătură, în urmă cu câțiva ani!

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

În 2009, Angelica Stoican îi aducea acuzații dure Mariei Ciobanu. Mama Niculinei Stoican povestea la acea vreme că ea și interpreta de muzică populară se aflau într-un adevărat "război", și asta din cauză că fosta parteneră de viață a lui Ion Dolănescu ar fi cerut ca solista să fie dată afară din Ansamblul "Ciocârlia".

Citeste si: „Am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali” Niculina Stoican, mărturii emoționante, în lacrimi, în ziua în care Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sărbătorit onomastica| EXCLUSIV

Angelica Stoican, adevărul despre scandalul cu Maria Ciobanu

Angelica Stoican a făcut declarații neașteptate despre scandalul cu Maria Ciobanu. Mama Niculinei Stoican a povestit recent, într-un interviu pentru fanatik.ro, că a rămas cu o pensie de doar 1.100 lei, asta după ce la vârsta de 37 de ani Maria Ciobanu ar fi cerut să fie dată afară de la Ansamblul "Ciocârlia". Motivul invocat atunci în acte se pare că a fost, însă, cu totul altul.

Interpretei de muzică populară i s-a spus, la acea vreme, că a fost dată afară pe motiv disciplinar, din cauză că nu s-a prezentat la un spectacol organizat de 1 Mai: "Cu o săptămână înainte îmi dăduseră gradele profesionale.

Din cauza aceasta am acum o pensie de 1.100 de lei. Mi le-au luat și mi-au desfăcut și cartea de muncă cu litera ‘I’. Am depus o cerere la un avocat, care m-a contactat… poate recuperez… Au motivat acțiunea lor, pe motiv că am lipsit de la un spectacol de 1 Mai, dar eu nu am știut. Pe mine nu mă chemau la recepții și la astfel de spectacole, le chemau pe cele mai vechi de la ansamblu.

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Angelica Stoican pensie

Angelica Stoican

[Sursa foto: Facebook]

La ședința aceea de partid a luat parte și Ion Cristoreanu, care mi-a luat apărarea, dar și fostul meu soț, Pană. Amândoi mi-au povestit ce s-a discutat acolo. Eu nu eram membră de partid. După acest episod m-au scos afară. Efectiv nu m-au mai lăsat să intru. Și mi s-a spus, ‘doamna Angelica, s-a întâmplat o mare nenorocire’. După trei ani m-au dat afară. Atât am stat la Ansamblul Ciocârlia. Și când mă gândesc că m-au luat pe sus să vin la București. Și eu aveam spectacole în zonă și în Iugoslavia, nici nu puteam să le fac față. M-au nenorocit! Într-un fel au fost și lucruri frumoase, pe care le-am recunoscut în sinea mea. Faptul că am lucrat cu maestrul Arvinte, un mare artist sau cu doamna Emilia Comișel… care s-a pus să mă apere.", a declarat Niculina Stoican.

Maria Ciobanu și Angelica Stoican scandal

Maria Ciobanu 

[Sursa foto: Facebook]

Angelica Stoican și Maria Ciobanu s-au întâlnit ultima oară în 2018

Angelica Stoican  a mărturisit că a văzut-o ultima oară pe Maria Ciobanu în 2018, în Parcul Cișmigiu, în cadrul unui spectacol. Mama Niculinei Stoican a dezvăluit că a încercat atunci să facă pace cu artista și chiar i-a propus să se întâlnească la biserică, pentru a discuta: "Am avut o discuție cu ea la București și am rugat-o să mergem la o biserică. I-am spus că ar fi bine să vorbim doar noi două, să lăsăm telefoanele în altă parte. Să luăm legătura amândouă. Ea a venit la mine la un spectacol în Cișmigiu, în urmă cu patru ani. I-am vorbit frumos, dar ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă. A spus ‘Ori eu, ori asta’. A doua zi, m-au și dat afară.

Citeste si: Ionuț Dolănescu, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Ce se întâmplă cu artista: "E lucidă"

Ea era un pic ‘înghețată’, când am vorbit cu ea la spectacol. I-am propus să mergem să vorbim doar noi două, în biserică. I-am propus să mergem la Patriarhie. Eu și acum o consider un artist pe care l-am adorat. Și acum dacă o văd la televizor, mă bucur. Nici față de Dolănescu nu am avut gelozie. Și pe toți colegii mei mai mari i-am respectat. Mă adresam cu doamnă și domnule. Pe Maria Ciobanu au influențat-o celelalte colege. Au pornit-o împotriva mea. Nu m-a sunat niciodată, dar ea era comandant acolo. Ea este o mare artistă, mai mare ca mine, dar așa s-a întâmplat, așa a fost… Acesta este adevărul.", a mai spus Angelica Stoican, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate: "Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin!"

Scandal de proporții în lumea muzicii populare! Gheorghe Turda și Mioara Velicu își aduc acuzații dure: "Minte cu nerușinare!"

Steliana Sima a avut un vis cutremurător. Când s-a trezit, artista a sunat imediat un preot să afle ce semnifică: „Am căzut în genunchi!” După câteva zile, ceva neașteptat i s-a...

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

Se desființează aceste PENSII. Anunțul dimineții în România: Și-a BĂTUT JOC de pensionari

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Trei salarii minime în România. Câți bani vor primi angajații din domeniile vizate

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies