Motivul pentru care Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai colaborează pe plan muzical cu Margherita și Fulgy!

Dacă în trecut scoteau hit-uri îmrpreună, acum lucrurile nu mai stau chiar așa.

Clejanii
Clejanii
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai apreciați, îndrăgiți și ascultați artiști din România.

După ce copiii lor s-au făcut mai mari, i-au implicat în piesele lor, iar ceea ce a ieșit este deja foarte bine știut. Împreună cu Margherita și cu Fulgy, Clejanii au scos multe hit-uri care au ajuns rapid la inimile fanilor din România și de peste hotare. Totuși, recent, toată lumea a observat că cei doi artiști au încetat colaborarea cu propriii copii, iar acum fanii vor să știe care este și motivul. Ioniță și Viorica de la Clejani au spus recent, într-un interviu, de ce au încetat să mai scoată piese alături de Margherita și Fulgy. 

Clejanii
Clejanii

De ce nu mai cântă Viorica și Ioniță cu cei doi copii?! 

Deși i-au inițat de mici în tainele muzicii și împreună au scos hit-uri care și astăzi sunt ascultate și îndrăgite de fani, acum cei patru nu mai colaboreză pe plan muzical.

Se pare că Margherita și Fulgy s-au reorietat către alte cariere, iar muzica a picat pe locul doi. Tinerii se pare că nu s-au mai regăsit în genul muzical pe care îl cântă Viorica  și Ioniță de la Clejani. 

Margherita se concentrează mai multe pe atelierul de haine pe care îl deține și care o ține ocupată mai tot timpul. Nu a uitat însă și de cântat.

În vara anului trecut a lansat o piesă, „Elicopter”, care a adunat circa 500 de mii de vizualizări și foarte multe aprecieri din partea fanilor. 

„Marga a început cu muzica trap (…)”, au declarat cei doi la o emisiune TV. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA după scandalul cu Fulgy?! Ce sa întâmplă în acest moment în familia cântăreților?

Cât despre Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, care la bază este chitarist, chitarist basist, pianist și producător muzical, după izbucnirea pandemiei, el s-a reoriett către online. Astfel, a luat naștere Moft TV, emisiunea sa online. 

Fulgy, în mijlocul unui scandal cu substanțe interzise. Totul ar face parte dintr-o strategie de marketing bine pusă la punct

Fiul artiștilor trece printr-o perioadă destul de controversată. A făcut mai multe afirmații incredibile și a amenințat pe rețelele de socializare mai multe personalități, printre care și pe sora sa vitregă, Ramona. Acesta are probleme serioase cu legea, mai ales că a fost prins și sub influența unor substanțe interzise. Dar se pare că totul este doar o modalitate de a se promova în România, spune chiar tatăl său. 

Citeste si: S-a aflat abia acum! Fulgy a fost la un pas să se sinucidă?! Ioniță de la Clejani ar fi apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l salva

„Este foarte delicată situația. Bine, sunt câteva emisiuni pe care le respectăm. Sunt majoritatea emisiunilor unde nu se promovează artiștii decât cu un scandal. Nu spun că e o invenție românească. Fulgy urmărea cariera și modul de promovare ale unor artiști internaționali. 

Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni. Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a spus Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy are parte de o cerere în căsătorie ca-n filme! Floricica Dansatoarea îl vrea de bărbat: ”Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Fii om de omenie”

Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia după ce Fulgy le-a adus acuzații grave: ”Sunt vorbe spuse-n vânt”

Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român pentru reabilitarea lui Fulgy: ”Este major, răspunde pentru ceea ce face”. Viorica, de acord cu soțul ei: ”A greșit, se duce la...

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies