N-ai fi crezut! Diana și Aurel, noapte HOT în Thailanda! „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea”

Aurel și Diana au avut parte de o noapte fierbinte în frumoasa Thailanda! Nu au mai ținut cont de nimic.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Din trecut încă se cunoaște faptul că Diana și Aurel au avut relații controversate. În urmă cu un an, cei doi s-au cunoscut și a fost dragoste la prima vedere. Foști concurenți ai unei competiții matrimoniale, reveniți recent pe frumoasele culmi ale Thailandei, Diana și Aurel au dat frâu liber sentimentelor și...gesturilor!

Cei doi au avut la dispoziție 24 de ore pentru a sta împreună, înainte de a fi ”despărțiți” din punct de vedere teritorial. Cei doi au reușit, totuși, să fructifice ultimele ore petrecute împreună, înainte ca ”distracția” să înceapă.

Citeste si: Elena Udrea, reacție în urma deciziei Curții Supreme! ”Eu nu am avut această șansă”

Citeste si: Raluca Podea are probleme mari cu dantura! ”Mi l-am lipit cu superglue”

Citeste si: Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Aurel și Diana, scene hot

Fără a fi interesați că mai multe camere video îi supraveghează în resortul de lux, Diana și Aurel s-au pus în pat, înveliți, lipiți unul față de altul. Prima noapte a lor în Thailanda s-a lăsat chiar cu scene hot între ei. Diana, îndrăzneață, și-a atins iubitul chiar sub pătură în zone intime!

„Clar vreau să dorm, ți-am spus și uite cum faci tu!Termină, uite camera de filmat acolo, ne vede lumea la televizor. Dacă tot pui mâna, pune ca lumea” i-a zis Aurel Dianei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate