Nelson Mondialu a aruncat bomba despre Livian și Bianca. Este vorba despre sute de mii de euro

Nelson Mondialu a aruncat bomba despre Livian și Bianca. Este vorba despre sute de mii de euro.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Nelson Mondialu a aruncat bomba despre Livian și Bianca. Este vorba despre sute de mii de euro


In articol:

Nelson Mondialu face noi dezvăluiri șocante despre viitorul Biancăi și al lui Livian. Acesta a dezvăluit că marii câștigători ai sezonului 2 Puterea dragostei urmează să își cumpere un penthouse în București.

Nelson Mondialu a aruncat bomba despre Livian și Bianca. Este vorba despre sute de mii de euro

Tatăl lui Livian a spus că el va scoate 130.000 de euro din bancă, iar familia Biancăi va scoate din buzunare alte sute de mii. Suma pe care o vor deține Livian și Bianca este de peste 600.000 de euro. Nelson a spus totul clar. Își vor lua și mașină.

„Mă duc mâine să scot din bancă 130.000 de euro. Mai au ei 40 și își iua penthouse la București cu 170.000 și mama și tatăl lui Bobocioaia le mobilează încă de 100.000 de euro și de 100.000 le cumpără o mașină. Asta e. Eu le dau 100.000 de mii.

Citeste si: Șoc în prima gală a sezonului 3. Mihai este primul eliminat din casa Puterea dragostei

Citeste si: Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Citeste si: Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

N-am cont în Elveția. Mama și tatăl ei le dă 200.000 de euro. Cocotierul e la București. Pleacă la Tecuci cu Bianca. Deci 250.000 le dă numai tatăl ei, fratele și sora le dă 100.000, alea sunt 350, mama le mai dă 100. Alea sunt 450.000. Eu le dau 130. Vin 620.000. Nu vreau nicio pretenție, nici ei să nu aibă pretenții”, a spus Nelson.

Ulterior, Nelson Mondialu a șocat pe toată lumea. A spus că ar avea o „iubită” de 23 de ani cu care urmează să facă un bebeluș.

Eu am o fată de 23 de ani care mă așteaptă și vreau să fac bebelaș cu ea. O să am un bebelaș. Nu după aia să zică că i-am distrus viața și așa. Nu merge cu mine. Că eu mă ridic. Lobo ori se mută la București, ori se mută la Tecuci, dar nu mă mai interesează”, a spus Nelson Mondialu în vlog. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate