Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție. Mona și George au fost cei mai votați de către colegii lor.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție


In articol:

A trecut deja o săptămână de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei. Băieții și fetele au reușit să se cunoască, ba mai mult decât atât, au izbuncit și scandaluri între unii concurenți, care și-au aruncat tot felul de acuzații.

Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Tensiunile au atins cote maxime încă din primele zile de competiție, dar și iubirea și-a făcut simțită deja prezența, iar un prim cuplu s-a și format deja. Vineri au fost anunțați primii favoriți ai săptămânii, dar pentru că telespectatorii nu au reușit să își formeze încă o părere clară despre fetele și băieții acestui sezon, concurenții s-au votat la acest sfârșit de săptămână între ei. 

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, declarația despre Livian care răstoarnă tot. Acesta este ADEVĂRATUL motiv pentru care nu au făcut cuplu: „Ține foarte mult cont de...”

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Nikolas Sax la prima întâlnire. Ce nu i-a plăcut la el: „Aparențele înșală!”

Ulterior, după ce fiecare băiat și fiecare fată a votat, Cristina Mihaela, prezentatoarea noului sezon, a anunțat care sunt concurenții care au primit cele mai multe voturi. Și surprinzător sau nu, favoriții săptămânii sunt nimeni alții decât Mona și George. 

Cristina Mihaela le-a dezvăluit concurenților și noua surpiză a sezonului 3, de care vor beneficia doar cuplurile. Este vorba despre un premiu săptămânal de 1.500 de euro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate