Nelson Mondialu a păţit-o grav! A ajuns la poliție ”Culcat pe burtă, mi-au pus cătușele”

Nelson Mondialu a fost acuzat că a atentat la viaţa lui Joe Biden, noul preşedinte al SUA.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Nelson Mondialu
Nelson Mondialu a locuit în acelasi hotel cu Joe Biden

 


In articol:

Nelson Mondialu a fost protagonistul unei întâmplări care putea să aibă repercursiuni grave pentru acesta. Se întâmpla în mai 2014, când Joe Biden se afla într-o vizită oficială la noi în ţară, în calitate de vicepreşedinte al SUA. În acelaşi timp, invitat la o emisiune tv, Nelson Mondialu se afla cazat în Bucureşti, în acelaşi hotel cu oficialul american.

Extravagantul Nelson era însă să o păţească grav, din cauza sceptrului auriu cu care tot umbla în acea perioadă pe post de baston, deşi în el era ascuns o sabie ninja.  

Citeste si: Mutare istorică pe axa Antena 1 - Pro TV. Celentano i-a lăsat mască: „Așa-i în tenis” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Nelson Mondialu sceptru
Nelson Mondialu a avut probleme din cauza sceptrului
 

Citeste si: Motivul pentru care Florentina l-ar fi părăsit pe Livian de la Puterea Dragostei. Ce spune Nelson Mondialul: ”După cele întâmplate ieri”

Nelson Mondialu a fost la un pas să fie acuzat că a atentat la viața lui Joe Biden

"Sceptrul meu le-a atras atenţia oamenilor de la Securitate. Eram la masă în restaurant, îmi uitasem sceprul în maşina şi l-am rugat pe şofer să mi-l aducă în restaurant. Stăteam la masă elegant, am mâncat. Dintr-odată am văzut că se ocupă patru mese în jurul meu, toţi unul şi unul, numai dulapuri, nu au comandat nimic. Toţi butonau telefoanele, aveau căşti la ureche. M-a sunat Liana (n.red. sotia lui Nelson) şi eu m-am ridicat de la masă. Imediat m-au înconjurat, mi-au cerut actele la control, m-au luat la întrebări. Erau şi români şi americani. M-au luat să scot tot din buzunare. Am intrebat ce s-a întâmplat - atentat la vicepreşedintele Americii cu armă albă, mi-au spus. Sunteţi arestat. M-a luat unul si mi-a pus catusele, culcat pe burtă. A venit un domn la costum, am uitat cate stele avea, si ne-a imbarcat în maşini, incadrate cu masini cu girofare", povestea Nelson Mondialu la acel moment.

Citeste si: Nelson Mondialu, la un pas să fie violat de tâlharii care l-au snopit în bătaie?: „Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să-mi spargă...” VIDEO

De altfel, Nelson Mondialu si celălalt bărbat cu care se afla la masă au fost reţinuţi câteva ore de Poliţie, timp în care au dat declaraţii. Nelson a fost eliberat însă sceptrul său a fost confiscat de autorităţi, fiind considerat armă albă periculoasă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Iohannis a mințit? Un fost premier aruncă bomba: Lockdown după 6 decembrie

S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

Rivalul lui Nelson, umilit în plină stradă de șmecherii din Țăndărei! Strugurel Irlandezu', pus în genunchi, pălmuit și filmat

Nelson Mondialu îi răspunde dur Biancăi Comănici! Ce a putut transmite în ultimul vlog: "Stai cuminte în banca ta..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies