Nelson Mondialu' se teme că Bianca Comănici intră peste Livian, în casă! Glume ”de șantier” la adresa câștigătoarei de la Puterea Dragostei

Nelson Mondialu’ a atacat-o iar pe Bianca Comănici, de care a spus că se teme să nu intre peste fiul lui, în casă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

bianca comanici, livian
Bianca Comănici, pe vremea când era iubita lui Livian

Nelson Mondialu’ face glume pe seama Biancăi Comănici. Tatăl lui Livian și-a schimbat încuietoarea de la ușă și și-a montat un sistem de alarmă de frica Biancăi, pe motiv că aceasta ar avea cheie și ar putea intra peste băiatul lui.

Nelson Mondialu: ”Să nu vină una cu care a trăit băiatul meu!


In articol:

”Știți de ce îmi schimb yala? Să nu vină una cu care a trăit băiatul meu! Că are cheie! Cheia sufletului... Bobocioaia de la Puterea Dragostei... O să moară de ciudă”, a râs Nelson Mondialu’, în timp ce îi filma pe angajații firmei care îi montau noua încuietoare.

nelson mondialu
Nelson Mondialu a schimbat încuietoarea

Evident, nu Bianca este motivul pentru care Nelson își montează sistem de alarmă, însă acesta nu vrea să rateze nici un motiv pentru a o jigni pe fosta iubită a lui Livian, pe care n-a avut-o niciodată la suflet.

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Adevăratul motiv pentru care Nelson ”și-a blindat” apartamentul de la Cluj este că acesta se teme de hoți. Se pare că aceștia l-au luat la ochi pe Nelson, după ce acesta a postat mai multe filmări în care apare cu teancuri de bani.

Nelson, filat de spărgătorii de apartamente

Nelson spune că a fost filat în trecut de astfel de infractori, care i-au supravegheat casa pentru a putea să-i spargă locuința și să-i fure tot. Tocmai de aceea, el a spus că toate bunurile pe care le are le-a amanetat.

”Bandit hoțul... Când a văzut că se mișcă perdeaua, au intrat amândoi în mașină și a mutat locul de parcare. S-a uitat cu ”tiră” încoace. Eu, ce-am făcut... am pus camera video, am reglat zoom-ul și-am tras perdeaua dintr-o dată. Au văzut camera, așa au pornit mașina și au tăiat-o!...

Citeste si: Nelson Mondialu nu vrea s-o mai ”ardă” interlop! Tatăl lui Livian cere tribunalului să fie reabilitat, la 17 ani de la ultima condamnare! EXCLUSIV

Citeste si: Nelson Mondialu a fost bătut în scara blocului! Primele imagini după atac: „Cinci au fost pe mine...”

Auzi, prostu’... a tăiat-o mai încoace, s-a oprit în altă parte. Și l-am luat pe Petrică, pe vecinu – hai cu mine, mă, tu ține camera... hai cu mine să dau peste el. Ăla era trimis să vină să-mi spargă casa, că au tot văzut clipuri la mine cu bani. Acum, chiar și de mai vine cineva, nu mai am, că mi-am băgat tot la amanet. Mai în regulă ca la amanet nu e nici la bancă. Banca poate să se distrugă, dar amanetul, acolo, e boier”, a mai spus Nelson Mondialu’ pe vlogul său.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelson Mondialu nu vrea s-o mai ”ardă” interlop! Tatăl lui Livian cere tribunalului să fie reabilitat, la 17 ani de la ultima condamnare! EXCLUSIV

Bianca Comănici a dat vestea cea mare! S-a înscris la școala de șoferi și abia așteaptă să conducă prin Bucureși: „Vreau o mașină...”

Cel mai delicios ghiveci de legume. Rețeta siciliană. E absolut delicios și slab în calorii

Livian de la Puterea Dragostei, pas important alături de noua iubită. Au zis „DA” provocării

Nelson Mondialu, revoltă în mediul online după ce a amenintat o copilă de 11 ani: „O iau pe soră-sa să o...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies