Nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată: „Eşti prinţesa Sibiului” FOTO

Amicii Andreei au văzut că nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată. Andreea este fiica lui Daniel Cioabă, cel intitulat „Regele rromilor din România”, acesta fiind fiul lui Florin Cioabă, regele tuturor rromilor, decedat în 2013.

Citeste si: Regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor! Vezi cine îi va lua locul!

Citeste si: Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede! Şeful internaţional al rromilor a fost plimbat cu barca de supuşii din Albania! FOTO

Citeste si: Dorin Cioabă a dat o masă grandioasă de ziua sa de naştere! Regele Romilor a comandat două torturi uriaşe şi un pian de la care i s-a cântat „La Mulţi Ani”!

Nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată. Andreea are sute de admiratori

Andreea s-a remarcat în ultimi doi ani pe site-urile de socializare, acolo unde a postat diverse fotografii în ipostaze sexy, câştigându-şi sute de admiratori, care o complimnetează pentru calităţile ei fizice. (vezi ce gest obscen a făcut Andreea în baie)

fara descriere

Nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată. Andreea a purtat o rochie mulată

Se vede că nepoata Regelui Cioabă e mai sexy ca niciodată. Recent, Andreea a postat mai multe poze, cea mai apreciată fiind cea în care apare într-o rochie neagră de seară, mulată pe trup. “Eşti cea mai frumoasă, eşti Prinţesa Sibiului”, i-a transmis Andreei un admirator.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate