New York anulează alegerile prezidenţiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

New York anulează pentru a doua oară alegerile prezidenţiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Statul New York a anulat luni alegerile prezidenţiale primare, care fuseseră deja amânate de la sfârşitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza îngrijorărilor că scrutinul ar fi un risc inutil în timpul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Citeste si: Răsturnare de situație! Raed Arafat spune că măsurile de restricție nu vor fi ridicate dacă situația se înrăuțește

În condiţiile în care fostul vicepreşedinte american Joe Biden este prezumtivul nominalizat din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din acest an, unul dintre cei doi reprezentanţi ai partidului în Comisia Electorală a statului New York a declarat că ar fi ”inutil şi frivol” să se organizeze nişte alegeri fără contracandidaţi într-un stat care se află în epicentrul epidemiei de coronavirus.

Citeste si: Neversea și Untold nu se anulează! Organizatorii festivalurilor, anunț bombă pentru fani

Preşedintele republican Donald Trump vrea să obţină al doilea mandat la Casa Albă, în alegerile din 3 noiembrie.

Ultimul rival al lui Biden, senatorul Bernie Sanders, şi-a suspendat campania pe 8 aprilie. Sanders spera să fie înscris în ultimul scrutin primar pentru ca susţinătorii săi progresişti să aibă posibilitatea să aleagă delegaţi care să influenţeze platforma partidului.

Marcel Vela a anunțat Ordonanța Militară 10: „Ne apropiem de normalitate”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat o nouă Ordonanță Militară, luni, 27 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste si: Alertă medicală privind coronavirusul în Marea Britanie: Descoperirea care schimbă totul!

Ce prevede Ordonanța Militară cu numărul 10

fara descriere

Declarațiile ministrului:

Dragi compatrioți, încep prezentarea ordonanței militare nr. 10. Comportamentul dumneavoastră a fost unul responsabil, vă aduc mulțumiri. În curând ne vom apropia de normalitate.

Trebuie să luptăm împotriva acestui inamic, în viitor vom ajunge la normalitate. În această notă am luat următoarele decizii transpuse în Ordonanța Militară nr. 10. O veste bună pentru persoanele care au împlinit 65 de ani, circulația e permisă în afara locuinței sau a gospodăriei în următoarele situații:

Indiferent de intervalul orar, pentru următoarele motive pot circula: deplasare în interes personal, dacă au nevoie de asistență medicală care nu poate fi amânată, inclusiv tratamentele oncologice, folosind mijloace de transport proprii, ale familiei” 

Citește continuarea aici 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate