
kanald.ro
Vedete
Cântăreața le-a dezvăluit jurnaliștilor WOWbiz planurile sale de sărbători și secretul care face masa de Paște un succes în fiecare an.
Nico este o artistă consacrată și a câștigat inima publicului din România de-a lungul unei cariere de peste 30 de ani de muzică. Este un as pe scenă și nici în bucătărie nu se descurcă rău, dar recunoaște că, de Paște, apelează la un om de încredere care să aibă cei mai buni cozonaci.
Citeste si: O nouă alertă de gaz în România! Un întreg bloc a fost evacuat în urmă cu puțin timp- kanald.ro
Cântăreața a mărturisit că este foarte harnică în Săptămâna Patimilor. Curățenia de primăvară este doar începutul în pregătirea pentru Paște. Bucătăria îi ocupă, de fapt, cel mai mult timp lui Nico în această perioadă, pentru că adoră să gătească pentru cei dragi. Tradiționalele sarmale, salata boeuf și ciorba de miel nu sunt o problemă pentru Nico, însă vedeta mesei de Paște, cozonacul, are parte de o atenție deosebită.
„Gătim tradițional toată săptămâna.
Ajunsă la 52 de ani, Nico nu-și arată deloc vârsta pentru că are grijă mereu la ceea ce mănâncă și la felul în care apare în fața fanilor. Pe lângă aspect, artista are grijă mereu și de suflet. În preajma Paștelui, Nico simte cu atât mai mult apropierea de biserică, de care a stat o vreme departe din cauza pandemiei și a problemelor personale.
„În ultima perioadă nu prea am fost atât de apropiată, am trecut printr-o perioadă foarte grea, și simt nevoia de biserică mai mult decât oricând. În Vinerea Mare voi merge la slujbă. Aș fi plecat undeva la o mănăstire, aș fi stat acolo o săptămână, să nu mai știu de nimeni, dar nu se poate, pentru că am opt căței acasă. Aș vrea ca Dumnezeu să-mi dea mult mai multă încredere în mine, în ce va fi, și să ne dea credință tuturor, ca să ne fie bine”, a mai spus Nico.