Nicolae Botgros, din nou în doliu. Anunțul trist, făcut de marele dirijor: "Ne-a zguduit sufletele"

Dirijorul a postat un mesaj de adio, după ce colegul lui de breaslă, Anatol Ciobanu, s-a stins subit.


In articol:

Zi neagră pentru Nicolae Botgros! Prietenul său, Anatol Ciobanu, unul dintre cei mai renumiți artiști de muzica lăutărească din România, s-a stins într-un mod fulgerător.

Citeste si: Nicolae Botgros, nevoit să se opereze! Primele declarații ale artistului, după intervenția chirurgicală: „Văd lumea altfel”

Nicolae Botgros, devastat de moartea prietenului său

Nicolae Botgros este din nou în doliu, după ce și-a pierdut mama și soția. Celebrul dirijor a postat recent, pe contul personal de Facebook, un ultim omagiu în memoria lui Anatol Ciobanu, unul dintre cei mai renumiți lăutari din România: "O veste tulbulatoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lăsat mai săraci ca lăutari. El, Anatol Ciobanu, care a fost mare lăutar, magic, și cu o mare bogăție lăutărească. (...) Azi îi spunem: "Adio, prietene ce-am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate!" Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte!", a scris Nicolae Botgros, în mediul online.

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Nicolae Botgros, devastat de moartea lui Anatol Ciobanu

Nicolae Botgros și Anatol Ciobanu

[Sursa foto: Facebook]

Nicolae Botgros nu-și poate reveni după moartea soției

Deși au trecut câteva luni de la moartea Lidiei Bejenaru, Nicolae Botgros  a mărturisit că nu-și poate reveni nici acum după decesul soției sale: "A fost greu.

Toate zilele sunt foarte grele. Atunci când mă duc la cimitir stau de vorbă cu ea și îmi vine mai ușor. În rest, vreau să vă spun, chiar și acum, suntem la o depărtare. Tot timpul o voi avea alături și va fi cu mine mereu în suflet. Mie nu-mi vine greu numai acasă, mie îmi vine greu peste tot unde mă duc. Peste tot am fost cu soția împreună și aceste amintiri mă apasă."
, a declarat Nicolae Bogros, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si: "Timpul va vindeca!" Nicolae Botgros a vorbit despre posibilitatea de a-și reface viața, la aproape șapte luni de la decesul soției: "A fost greu"

Cât despre posibilitatea de a-și reface viața alături de o altă femeie, artistul a declarat că nu crede că va mai putea face acest pas vreodată: "Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face.", a adăugat Botgros, în emisiunea amintită.

Nicolae Botgros, declarații despre soția lui

Nicolae Botgros, alături de soția lui

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Botgros, mărturisiri emoționante la trei luni de la moartea Lidiei Bejenaru: „În fiecare zi merg la cimitir și stau de vorbă cu ea”

Nicolae Botgros, profund îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ”Dumnezeu își alege oamenii acolo sus”

Nicolae Botgros, îngenuncheat de durere, la două luni de la moartea soției: "Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ"

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies