Nicole Cherry, primele declarații în calitate de mămică: "Nu că e a mea, dar e minunată!"

Artista este copleșită de emoții, după ce a adus pe lume primul ei copil.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta și-a adus fiica pe lume  în urmă cu puțin timp și este mai fericită ca niciodată, cu statutul de mamă.

Citeste si: Nicole Cherry, în lacrimi. Ce spune artista despre mama ei acum, când și-a adus fetița pe lume? "Cumva ea așa a simțit..."

Nicole Cherry, primele declarații după naștere

Nicole Cherry nu-și încape în piele de fericire. Vedeta și viitorul ei soț trec prin momente unice în prezent, după ce au devenit părinți pentru prima oară. Artista a mărturisit că nașterea a decurs perfect, iar ea și micuța Anastasia sunt bine.

Nicole Cherry a născut o fetiță sănătoasă

Nicole Cherry

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cât despre sentimentele care o încearcă în aceste momente, tânăra nu poate descrie în cuvinte bucuria pe care o simte, atunci când își privește copilul: "E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând!", a transmis Nicole Cherry, pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry a publicat prima fotografie cu fetița ei

Fiica lui Nicole Cherry 

[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă

Nicole Cherry și Florin, viitorul ei soț, erau extrem de nerăbdători să facă cunoștință cu fetița lor și să o strângă în brațe. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar acum cei doi se pot bucura de proaspătul lor statut, de părinți.

Citeste si: Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu fetița ei: „A venit prințesa!”

Mămica nu a uitat nici de cei care o urmăresc, așa că a postat pe contul personal și prima fotografie cu Anastasia, imediat după naștere. "A venit prințesa", a scris solista în dreptul imaginii cu micuța, de care nu s-a dezlipit nicio clipă, de când a adus-o pe lume.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies