Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă, la doar câteva luni după ce s-a despărţit de soţul ei: “Vrei să te căsătoreşti cu mine?”

Fanii manelistei au aflat că Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă. Entuziasmată de venirea primăverii, manelista le-a adresat un mesaj fanilor ei: “Vă doresc o primăvară frumoasa și plină de bucurii!”. (vezi ce se întâmplă în procesul Nicoletei Guţă cu Fiscul)

Citeste si: Mia Khalifa de România este dansatoarea lui Babi Minune! Manelistul şi Bia Khalifa fac senzaţie în Germania! FOTO

Citeste si: Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

Citeste si: Așa a apărut Narcisa Guță, după ce a îngropat securea războiului cu Nicolae Guță!

Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă: "Te pup, frumuseţe” 

Admiratorii i-au urat şi de toate cele bune, însă unul a fost mult mai îndrăzneţ. “Frumoasă eşti, vrei să te căsătoreşti cu mine? Te pup, frumuseţe”, i-a scris fanul manelistei care nu i-a răspuns la întrebare.

fara descriere

Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă. A trecut prin două căsnicii

De puţin timp, Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă. La finalul lui 2018, Nicoleta s-a separat de Ionică Băngală, dealer-ul de maşini la mâna a doua cu care se măritase în toamna lui 2017. Manelista a mai avut o căsnicie, cu Andrei Lingurar, căruia i-a dăruit doi băieţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate