Nicos de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de fosta soție ”S-a terminat, asta e!”

Nicos de la Puterea dragostei a spus încă de la intrarea sa în emisiune că a fost căsătorit, dar nu a vorbit despre relația sa.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Nicos de la puterea Dragostei
Nicos de la Puterea Dragostei a divortat[Sursa foto: Instagram]

Singurul lucru pe care l-a spus a fost că a fost căsătorit timp de trei ani și că nu are copii. Ei bine, culmea, pe fosta soție a lui Nicos o cheamă Alexandra, la fel ca pe concurenta de la Puterea dragostei cu care tânărul a avut cele mai mari scandaluri, după ce a avut o scurtă relație.


In articol:

Nicos a vorbit, în premieră la WOWbiz.ro, despre fosta sa soție și despre cum s-a încheiat căsnicia lor.

”Referitor la fosta mea soție, totul s-a încheiat frumos. Nu am păstrat o legătură cu ea deoarece mie nu mi se pare normal să păstrezi legătura în astfel de situații. S-a terminat, asta e! Nu avem copii, n-avem nimic de împărțit, taxiul și… m-am dus. Dar, s-a încheiat amiabil, fără certuri, fără bătăi. Nu am ce să spun, a fost o femeie bună, a avut grijă de mine…A avut atât de bine grijă de mine încât m-am făcut de 132 de kile. Uneori, drumurile a doi oameni se despart”, a povestit Nicos, în exclusivitate la ”Totul despre Puterea dragostei cu Cornelia Ionescu”, emisiunea de la WOWbiz.ro.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, pusă la zid că nu vorbește despre fetița ei. Nicos vrea să cheme protecția copilului

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Nicos gras si slab
Nicos la 130 kg si după ce a slăbit[Sursa foto: Instagram]

Nicos a vorbit și despre problemele sale de greutate, pentru că la momentul despărțirii ajunsese la peste 130 kg și cu mult efort, regim și sală, a slăbit. ”Tatăl meu m-a ajutat să ajung la forma de acum. A făcut un adevărat plan”, a povestit Nicos. 

Citeste si: Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Citeste si: Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Nicos și Aya de la Puterea dragostei formează acum un cuplu?

Akebono a fost cel care a aruncat primul bomba despre Nicos și Aya. El a dezvăluit că deși între el și Aya nu mai e nimic, i-ar fi plăcut să audă vestea dchiar de la Nicos, pentru că așa ar fi fost bărbătesc. ”Cu Aya nu am o relație, pentru că de la distanță nu ai cum. Eu sunt aici, ea e la Puterea Dragostei. Da, vorbim, dar subiecte neinteresante, mici jocuri. Există un interes și din partea mea și din partea ei”, a spus Nicos. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Sergio de la Puterea dragostei, acuzat de răpire. O tânără de 25 de ani și cei trei copii ai săi au dispărut fără urmă: „Pe filmare se vede cum o ia...”

Motivul pentru care Alexandra și Andreea de la Puterea Dragostei nu se suportă! Totul a fost dezvăluit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies