Niculina Stoican sfidează hotărârea luată de surorile lui Petrică Mîțu Stoian. Artista organizează un spectacol la Craiova, în memoria interpretului de muzică populară: "O să respectăm legislația, dar noi avem imagini cu el și le vom difuza"

Artista a decis să-și comemoreze prietenul și colegul de breaslă, la un an de la decesul acestuia.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

După spectacolul de la "Sala Palatului", din București, un nou eveniment va avea loc în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, de data aceasta la Craiova.

Niculina Stoican a anunțat că organizează un concert comemorativ la Ansamblul "Maria Tănase", după ce familia artistului a interzis folosirea numelui acestuia, printr-o ordonanță președințială.

Citește și: Ce riscă artiștii care trag țepe și ce se întâmplă când nu mai pot veni la concerte. Avocații explică cum stau lucrurile din punct de vedere legal și atunci când nu primesc banii| EXCLUSIV

Niculina Stoican va ține cont de decizia surorilor lui Petrică Mîțu Stoian: "O să respectăm legislația și hotărârea familiei, nu mă interesează polemicile"

Niculina Stoican a organizat un spectacol în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, la un an de la moartea artistului. Interpreta de muzică populară s-a lovit, însă, de hotărârea luată de surorile cântărețului, care s-au folosit de lege pentru a interzice folosirea numelui solistului.

Deși a anunțat că va difuza în timpul concertului mai multe imagini din arhivă, cu bunul ei prieten, Niculina Stoican nu vrea să pornească un scandal împotriva familiei lui Petrică Mîțu Stoian: "O să respectăm legislația și hotărârea familiei. Dar noi avem imagini cu el și le vom difuza pe ecran, pentru că sunt spectacolele instituției. Am arhivă, cel puțin de când sunt eu manager de cinci ani, și pot folosi imaginile cu el.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citește și: „Am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali” Niculina Stoican, mărturii emoționante, în lacrimi, în ziua în care Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sărbătorit onomastica| EXCLUSIV

Dar, repet, vom respecta hotărârea familiei și legislația. Că asta nu e de tăgadă și nu avem de ce. Nu mă interesează polemicile, pentru că nu vreau să stric imaginea instituției. Eu nu sunt în război cu nimeni. Vreau să fac ce este corect și deontologic și pentru el și pentru mine, și ca manager, și ca și colegă.", a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro.

 Petrică Mîțu Stoian spectacol  Petrică Mîțu Stoian Craiova

Niculina Stoican

[Sursa foto: Captură video]

Cine va participa la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian?

Niculina Stoican a dezvăluit și cine va urca pe scenă la Craiova, pe 29 noiembrie, la concertul în cadrul căruia va fi comemorat Petrică Mîțu Stoian: "Va fi un spectacol in memoriam, se va cânta din repertoriul lui, vom fi soliștii de la 'Maria Tănase', pentru că el aici și-a încheiat cariera artistică. De la noi a ieșit la pensie. Vor mai fi de la 'Doina Gorjului', pentru că acolo a început cariera lui de solist profesionist. Pe scenă vor mai fi tineri din Mehedinți și am invitați din țară, pe cei care îi știam eu de el apropiați.", a mai spus interpreta de muzică populară, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Constantin Enceanu nu poate accepta nici acum moartea prietenului Petrică Mîțu Stoian: ”Îmi este foarte greu”. La ce gest a apelat, de dor, artistul: „Nu mi-a răspuns nimeni”

Cât cere Niculina Stoican pentru o oră de cântare. Artista face bani și din afacerile personale și funcțiile pe care le deține

Motivul pentru care Maria Ciobanu și Angelica Stoican nu-și mai vorbesc de ani buni! De la ce a pornit, de fapt, scandalul între cele două: "M-au nenorocit!"

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Motivul pentru care Maria Ciobanu și Angelica Stoican nu-și mai vorbesc de ani buni! De la ce a pornit, de fapt, scandalul între cele două: "M-au nenorocit!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies