Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda după ce aceştia au aflat despre declaraţiile Anei Maria Preda, care l-a acuzat că a abuzat-o sexual.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda după ce cîntăreţul de muzică populară  a fost acuzat de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj de către Ana Maria, fiica lui Aurelian Preda. Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani. ”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual.”, a spus Ana Maria Preda. (vezi cum s-a recules Nicuşor Iordan la mormântul lui Aurelian Preda)

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Citeste si: Nicușor Iordan are interzis la mormântul lui Aurelian Preda! ”Duhovnicul de la Dervent e revoltat de ce i-a făcut Anei”

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda: "Resping toate acuzațiile care mi se aduc" 

La rândul său, Iordan susţine că fost victima unui șantaj și că i s-au cerut bani, în caz contrar urmând să fie supus unui adevărat linșaj mediatic. ”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare.  

fara descriere

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda: "Ţi-ai pierdut demnitatea în fața lumii întregi" 

Admiratorii lui Aurelian Preda au asaltat pagina de facebook a lui Nicuşor Iordan cu mesaje pline de revoltă pentru cel care, în calitate de prieten al cântăreţului decedat în 2016, trebuia să aibă grijă de fiica acestuia. “Mizerie... Ai mai avut un bun prieten sau un frate, așa cum îl numeai, şi l-ai făcut să se răsucească în mormânt...rușine.... halal prieten, ţi-ai pierdut demnitatea în fața publicului şi a lumii întregi...Sper să vină o zi când o să primești cea ce meriți... Să te judece Dumnezeu ptr acest gest inuman... Se răsuceşte în mormânt Aurelian Preda că a avut încredere într-un călău...Cum a fost posibil să abuzezi de fiica lui Aurelian Preda? Însoară-te dacă vrei femeie. Eşti o scârbă de bărbat, nu meriți respect de la nimeni...te-aş trimite la puşcărie, să te trateze puşcăriaşii aşa cum meriţi, violator de minori...”, au postat fanii lui Aurelian Preda.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate