Nimeni nu pescuiește ca Giani Kiriță! Și-a aprins trabucul în șalupă, apoi a capturat un crap pe cinste! FOTO

Giani Kiriță s-a dus la pescuit, imediat după ce s-a încheiat starea de urgență.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Giani Kiriță s-a dus la pescuit zilele trecute, pe un lac de lângă București, unde se organizează diverse concursuri pentru pasionați. Giani s-a relaxat din plin, dovadă cele duă fotografiipe care le-a postat pe instagram. (vezi motivul pentru care fiica lui Giani a atacat-o pe Andreea Tonciu)

Citeste si: Fanii au avut un soc: Giani Kirita nu mai are chelie! Cum arata cu par in cap, schimbarea e radicala

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Giani Kiriță! Cum a făcut fostul mare fotbalist primele Sărbători de Iarnă după ce a fost părăsit de tatăl lui! ”Avea doar trei ani, nu înțelegea ce se petrece”! EXCLUSIV

Citeste si: Cea mai controversata relatie a vulcanicului Giani Kirita! Faimosul de la Exatlon s-a iubit in mare secret cu Andreea Tonciu

În prima, Giani a fost pozat întro șalupă gonflabilă, așezată în stufăriș, pe malul lacului, în timp ce trăgea dintr-un trabuc. „Doar negresele îi plac...Te doare la barcă, scuze, bască!”, au postat amicii lui Giani.

fara descriere

Giani Kiriță s-a dus la pescuit: „Cât ai dat pe el, frate?” 

Apoi, Giani a prezentat captura, un frumos crap auriu, primind complimentele fanilor săi. „Cât ai dat pe el, frate?”, a glumit un admirator al lui Giani.

„Să vadă Cătălin Cazacu si Cosmin Cernat ca tu chiar esti un pescar adevarat...Poți sa fii oltean din naștere și anti-bucuresti.. Dar pe Giani Kirita nu ai cum sa nu-l iubești!”, au tranmis alți fani ai Faimosului de la Exatlon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate