Șocant! Un copil de doi ani a căzut de la înălțime! Ce făcea mama lui, în acest timp!

Un micuț în vârstă de doi ani a căzut de la înălțime, sub privirile îngrozite ale mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Caz șocant în Suceava. Un copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la înălțime.

Micuțul din Siret, județul Suceava, în vârstă de numai doi ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime.

Potrivit mamei sale, copilul se afla pe o terasă, atunci când a căzut de la 2.5 metri înălțime. Mama și fratele acestuia era de față, dar nu l-au supravegheat suficient de atent.

Citeste si: Puterea dragostei 11 iulie. Bătaie cu pumni și picioare între Zănoagă și Mocanu! Andreea Mantea a asistat șocată la toată scena

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! ”Vom auzi de mari tulburări”

Citeste si: Simina și Alex Zănogă au părăsit emisiunea, cu câteva zile înainte de finală: „Cine vă ține cu forța?”

Copilul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost diagnosticat cu „traumatism crenio-facial prin cădere, comoție și hematom preorbital stâng”, scrie suceavanews.ro.

Bătrânica din Iași care a umilit un escroc! Ce i-a făcut femeia e demn de filmele de acțiune

Un bătrânică din Iași a umilit în cel mai mare fel un escroc! Ce a făcut e demn de filmele de acțiune.

Polițiștii din Iași au rămas impresionați de ce a putut să facă o bătrânică din Iași. Femeia, în vârstă de 68 de ani, primise, din întâmplare, un apel din partea unui bărbat care se afla în Penitenciarul Iași. Pe moment, bătrânica din Iași nu-și dăduse seama că se folosește de metoda ”accidentul”, însă a realizat imediat ce s-a întâmplat.

Leana G., femeia de 68 de ani, a răspuns la apelul din partea deținutului. El îi recomandase un medic și îi zisese că fiica a suferit un accident rutieri, astfel cerându-i 6000 de euro pentru o operație.

Bătrânica a luat imediat 3000 de euro din casă și a plecat în centrul orașului, al o bancă. Pe drum a realizat că e o escrocherie, astfel că, ajunsă la bancă, i-a transferat doar un leu în cont. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru înșelăciune, și nu pentru tentativă. La Judecătorie a fost ”disecat” acest subiect, astfel că bărbatul Giorgian Nedelcu a mai primit pantru ani de închisoare. El mai păcălise și alte persoane, prejudiciul fiind de 14.000 de lei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate