Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu: „A suferit o agravare...”

Cum se simte Mario Iorgulescu. Anunțul de ultimă oră al medicilor.

Autor: M.V.

In articol:

Dacă luni veştile erau bune de la spital, Mario ieşise din comă, astăzi lucrurile s-au schimbat. Starea lui Mario Iorgulescu este gravă. La numai 24 de ore după ce medicii au anunțat că Mario a ieșit din comă și că starea sa este una mai bună, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Specialiștii de la Spitalul Elias au făcut noi precizări despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu:

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat la spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport al funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU Elias de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orelor 4:00, ca victimă a unui grav accidentul rutier.

Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediat pentru următoarele diagnostice:

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischimie secundară de sigmoid şi ileon distal.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o tânără de 19 ani din Ștefănești! Andreea Corina a murit noaptea trecută în același loc în care a murit și prietenul ei în urmă cu cinci luni!

Citeste si: S-a născut cu o malformație genetică, s-a operat de 26 de ori, însă internauții i-au spus că e prea urâtă ca să-și facă selfie-uri. Reacția ei, neașteptată. I-a înduioșat pe mulți oameni

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

2. Contuzie pulmonară bilaterală severă.

3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", au transmis reprezentanţii spitalului.

Mario Iorgulescu a suferit o operație de îndepărtare a intestinului subțire

Ieri, medicii au transmis că Mario a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a intestinului subțire.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies